Αρχική > Διάφορα άλλα θέματα > Ιστορική ευκαιρία!

Ιστορική ευκαιρία!

20/02/2012

Βυθίζεται ασυγκράτητα η Ελλάδα στην οικονομική ύφεση και στα χρέη. Βυθίζεται στην απαξίωση το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό. Βυθίζεται στην απόγνωση ο λαός.

Μεγαλώνουν οι απειλές κατά της ακεραιότητας των συνόρων και των εθνικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και στα Βορρά. Διαλύεται από τη διαφθορά και τη δυσπραγία ο κρατικός μηχανισμός.

Οι περισσότεροι πολίτες δεν δείχνουν διαθέσιμοι να αντιδράσουν. Είναι καταπτοημένοι, απαίδευτοι πολιτικά, αιχμάλωτοι του εγωισμού και της «πάρτης» τους, γονατισμένοι από την ανέχεια.

ΑΛΛΑ: Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη, εξελίσσεται σε πολιτική καθώς,  μεθοδεύονται επιπλέον αναφλέξεις στις περιοχές εφοδιασμού της με πρώτες ύλες κι ενέργεια, επέρχονται νομισματικές και πιστοληπτικές υποβαθμίσεις μελών της ΕΖ και εκλογές ανατρεπτικές των Μερκοζί. Ποιοί και πώς θα διαχειριστούν τέτοιες κρίσεις;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, η Ελλάδα, επίκεντρο οικονομικών εξελίξεων και γιγαντιαίο ενεργειακό απόθεμα, μπορεί να εξέλθει της κρίσης με τις δικές της δυνάμεις, να πρωτοπορήσει στην σταθερότητα της περιοχής και της Ευρώπης, να ξαναλάμψει, με αυτογνωσία κι αυτοπεποίθηση στο επικίνδυνο σήμερα, αντάξια στα κλέη του παρελθόντος της. Κινδυνεύουμε να αποτεφρωθούμε, πρέπει όμως-και μπορούμε-να ξαναγεννηθούμε!

ΠΩΣ; Είτε σύντομα είτε όποτε (κατακτήσουμε) διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές, να προβάλλουν δυνάμεις έντιμες, με πρόταση διεξόδου στηριγμένοι στις δυνάμεις μας και αναζωογόνησης του πολιτικού συστήματος. Χωρίς δογματισμούς και προκαταλήψεις, χωρίς ηγεμονισμούς και ιδιοτέλειες. Με ένα σύνθημα: ΕΝΟΤΗΤΑ, δημοκρατική και πατριωτική!

Να συντονιστούμε και να οργανωθούμε ώστε, η φετεινή 25η Μαρτίου, να γίνει ημέρα Ευαγγελισμού Ανάστασης. Να γίνει ΔΙΠΛΗ εορτή: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ! Να ντυθεί η χώρα και κάθε Έλληνας και Ελληνίδα στα γαλανόλευκα. Να μην πάψουμε ολόκληρη την ημέρα να ζητάμε την ελευθερία μας από την Τροϊκανή κατοχή και την δικτατορία τους. Και την συναδέλφωση όλων των Ελλήνων, με ή χωρίς στολή, χωρίς κόμματα και έχθρες.

Τα παιδιά μας και οι νέοι μας, έχουν λόγο και αιτία, να χαρούν την πατρίδα μας!

Ν.Κ.

  1. Αλέξανδρος Λεονταρίτης
    23/02/2012 στο 11:31

    Πρέπει όμως επί τέλους τα λόγια να γίνουν έργα.- Είναι ασυναγώνιστα Άξια και Άριστη η προσπάθεια της Ο.Α.Π.Σ. να ρίξει τα ρυάκια στον χείμαρρο και τους χείμαρρους στο ποτάμι. Δυστυχώς όμως τα ρυάκια εγωιστικά ακολουθούν την δική τους ροή με συνέπεια να απορροφηθούν στη λάσπη της αυλακιάς. Δεν θα νικηθούμε ποτέ. Θα εντείνουμε τις ενωτικές μας προσπάθειες, τα γεγονότα όμως τρέχουν και εμείς παράλληλα, σωστοί μαχητές, πρέπει ΤΏΡΑ να φουσκώσουμε και να δώσουμε ορμή (ΌΓΚΟ και ΔΎΝΑΜΗ) στο ΥΠΆΡΧΟΝ ΠΟΤΆΜΙ, που ήδη εξοπλίζεται για να αντιμετωπίσει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ τις επερχόμενες καταστάσεις.-

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: