Αρχική > Πολιτική > Απεργία πείνας κάνει η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη.

Απεργία πείνας κάνει η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη.

01/06/2013

Στα πλαίσια της αποστολής μας για την απρόσκοπτη ενημέρωση, αναδημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή-κοινοποίηση που μόλις λάβαμε, αναμένοντας περαιτέρω ενημέρωση και αντιδράσεις πολιτών.

 

Η φιμωμένη είδηση που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση !!!

 Απεργία πείνας κάνει η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη
Απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απομάκρυνσή της από το δικαστικό σώμα, κάνει η δικαστής Γρεβενών Μαρία Μαργαρίτη.
Η κ. Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν δημοσιοποίησε παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία «φαγώθηκαν» από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας λόγω επιστολής που εστάλη από τον επίσης δικαστή Γρεβενών κ. Κοσμά Ζαχαράτο, επιστολή που απέστειλε στο BriefingNews και τη δημοσιεύουμε αυτούσια:
«Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!!
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.
Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη «Embedding disabled by request»).
Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.
Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet.
Τέτοια mail s πρέπει να γίνονται forward αμέσως.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος δικαστής Γρεβενών»
Κατηγορίες:Πολιτική
  1. ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ
    12/06/2013 στο 08:47

    Για την δικαστικό Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α . Όσο για τους υπόλοιπους πρέπει να επιβληθεί η ποινή του Α Ρ Γ Ο Υ Θ Α Ν Α Τ Ο Υ. . .

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: