Αρχική > Πολιτική > Μαρτυρία συνεχούς εκλογικής νοθείας. Ποιος το ερευνά; Τολμά κανείς;

Μαρτυρία συνεχούς εκλογικής νοθείας. Ποιος το ερευνά; Τολμά κανείς;

21/01/2015

κάλπηΙΙΙΣτυλιανός Σφακιανάκης

Αγαπητοί μου φίλοι έχω ζήσει τη συνεχή Νοθεία  των όποιων Εκλογών από την εποχή ΣΗΜΙΤΗ το 1996 και εντεύθεν από τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ΤΕΛΙΚΑ εναλλάσσονται από κοινού στην εξουσία , ακόμη και  με  ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, αλλά ΠΑΝΤΑ με  ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΗ  ΝΟΘΕΙΑ , την οποία μπορεί  να αποκαλύψει το κάθε ενδιαφερόμενο Κόμμα εάν γνώριζε το πως το είχα αποκαλύψει. Ιδού πως.

Το 1ο διάστημα 1996-2004 της πρωθυπουργίας Σημίτη ήμουν υποψήφιος με το Κόμμα του Ελληνισμού του Σωτήρη Σοφιανόπουλου, με 129 Βουλευτές , όχι για να μπούμε στη Βουλή αλλά για να μας γνωρίσει ο κόσμος. Λάβαμε μόλις 12.255 ψήφους, ενώ από τα μερικά αποτελέσματα περιμέναμε τα διπλά.

Ζητήσαμε και λάβαμε από ορισμένες  Νομαρχίες  τα ακριβή φωτοαντίγραφα 14 Εκλογικών Τμημάτων στα οποία είχαν ψηφίσει οι  οικογένειες Βουλευτών με πάνω από 5 συγγενείς 1ου βαθμού σε  1  Εκλ. Τμήμα. Στα 8 Τμήματα από τα 14 είχαν ακυρωθεί 31 σταυροί του Κόμματος Ελληνισμού. Στο δικό μου Τμήμα είχαν ακυρωθεί 2 ψηφοδέλτια από τα 7.

Στις Yπερνομαρχιακές Εκλογές του 2002 βγήκε η Φώφη Γεννηματά. ΄Ημουν τότε υποψήφιος στην Αθήνα με τον ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καρατζαφέρη. Του είπα τα περί Νοθείας  και του ζήτησα να συστήσει 3/μελή Επιτροπή για ανεύρεση και καταγγελία πιθανής Νοθείας. Η Επιτροπή  επέδωσε στην τότε Νομάρχη κα Μπεσμπέα το αίτημα του ΛΑ.Ο.Σ. να μας χορηγήσει εξόδοις μας ακριβή φωτοαντίγραφα όλων των τηλεγραφημάτων των Εκλογικών Τμημάτων που ο αριθμός τους έληγε σε 2, δηλ. το 1/10 των Τμημάτων.

Η κα Μπεσμπέα καθυστέρησε  σκοπίμως. Μας έδωσε δε επί πληρωμή τα αιτηθέντα μετά την λήξη της προθεσμίας των ενστάσεων κατά των εκλογών. Από τα ληφθέντα φωτοαντίγραφα προέκυψε ΝΟΘΕΙΑ      3,6%  συνολικά με αποτέλεσμα αντί ο ΛΑ.Ο.Σ. να είχε 9 εκλεγόμενους έμεινε μόνο στους 3.  Γνώρισα στον κ. Καρατζαφέρη ότι οφείλει να καταγγείλει από την εφημερίδα του ΑΛΦΑ  ΕΝΑ την νοθεία, αφού έχομε όλα τα στοιχεία της, ώστε η αποκάλυψη να αυξήσει τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. Δυστυχώς όμως ΟΧΙ.

 

Η Νοθεία από το 1996 οφείλεται στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις από τα κόμματα  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και κυρίως από την αδυναμία των άλλων κομμάτων να έχουν  εμπρόθεσμα  άμεση  πρόσβαση σε όλα τα ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ της κάθε Εφορευτικής  Επιτροπής του κάθε Εκλογικού Τμήματος  που στέλνονται στην αντίστοιχη Νομαρχία, η οποία  όμως παρανόμως  ΔΕΝ  δίδει εμπροθέσμως  τα  επικυρωμένα φωτοαντίγραφα  των ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ σε  όποιο Κόμμα τα ζητήσει για ενστάσεις  του στη  σύγκριση  μεταξύ των ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ  των ΜΜΕ  και των ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΩΝ. 

Το  κάθε Κόμμα που θα έχει εκπρόσωπό του, στο  κάθε Εκλογικό Τμήμα  μέχρι τέλους της εκλογικής διαδικασίας και υπογραφής του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ από όλους,  οφείλει  άμεσα να τηλεφωνήσει  το τελικό αποτέλεσμα (έγκυροι και άκυροι φάκελοι και σταυροί κατά βουλευτή) ως και τα ονοματεπώνυμα της Εφορευτικής Επιτροπής και των  όποιων παρόντων  εκπροσώπων των άλλων Κομμάτων.

 

Στην περίπτωση που την 25-1-2015 σε όλα τα Εκλογικά Τμήματα  ΔΕΝ  θα υπάρξουν όλοι οι  Εκπρόσωποι των Αντιμνημονιακών Κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ,  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΑΝ.ΕΛ. τότε θα πρέπει να συμπράξουν  από κοινού ώστε  να  έχουν άμεση πληροφόρηση των αποτελεσμάτων πριν ανακοινωθούν επισήμως.

Μόνο έτσι οι  ΝΟΘΕΥΤΕΣ  θα ΦΟΒΗΘΟΥΝ  ΣΦΟΔΡΑ να διαπράξουν ΝΟΘΕΙΑ.

Έρευνα της ανωτέρω μαρτυρίας αλλά και όσων άλλων σχετικά καταγγέλλονται αυτές τις μέρες δεν πρόκειται να υποκινηθεί από εκείνα τα κόμματα που επιδοτούμενα από κοινού νέμονται τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα υπόλοιπα όμως είτε βγαίνουν από την Βουλή είτε διεκδικούν είσοδο στη νέα Βουλή έχουν κάθε συμφέρον από σχετική εξέταση. Ας συνεργαστούν , έστω μια και μοναδική φορά χωρίς φθόνο και πάθη, για τη δική τους επιτυχία. Να σπάσει πιά το αδίστακτο και διεφθαρμένο κατεστημένο της «μεταπολίτευσης». ( Β.Σ. )

Κατηγορίες:Πολιτική
  1. 21/01/2015 στο 23:53
  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: