Αρχική > Πολιτική > Να μη τους ξεχάσουμε.

Να μη τους ξεχάσουμε.

» Η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται» …… Αλλά από ποιους; «

Με κείμενο που  αναρτήθηκε στην Athens Voice   υπό τον τίτλο «Η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται»  47  πολίτες διαμαρτύρονται για την κυβερνητική επίθεση εναντίον της  Γερμανίας(!) και ζητούν εναλλακτική πολιτική λύση.

Οι διαμαρτυρόμενοι καταλογίζουν στην κυβέρνηση ζητιανολογικά σύνδρομα (ζήτουλας) και αχαριστία προς τους εθνικούς μας ευεργέτες  (Γερμανούς). Επιτίθενται εναντίον του υδροκεφαλικού κράτους και των συντεχνιών (παλαιά τους τέχνη κόσκινο), καταλογίζουν αντι-δυτικισμό και εθνικισμό στη κυβέρνηση, ευθυγράμμιση με τη Χρυσή Αυγή  και ευθύνη για το ξενοφοβικό νταηλήκι που διαπερνά τη χώρα….

Αυτό το παρα-νοϊκό, παλαιο-νεοφιλελεύθερο και  διαστρεβλωτικό των πραγμάτων κείμενο, υπογράφει γνωστός αμπελοφιλόσοφος, γνωστός  παράγων  του νεοταξίτικου αντιεθνικισμού, γνωστός δεξιός ευρωασημαντολόγος , γνωστός συμπαραστάτης της περσικής δυναστείας των Αχαιμενιδών και άλλοι γνωστοί…..  

Το κείμενο  των 47 έχει ως εξής:

«Την ώρα που η κυβέρνηση μάς βομβαρδίζει με όλα τα μέσα ότι αγωνίζεται για την αξιοπρέπεια των πολιτών, εμείς νιώθουμε ότι η αξιοπρέπεια της χώρας προσβάλλεται.

Προσβάλλεται όταν για δεύτερη φορά σε μια τετραετία βρίσκεται στη διεθνή ημερήσια διάταξη το θέμα Grexit, δηλαδή η αντιμετώπιση της χώρας μας σαν παρία αφού αγύρτες εκλέγουμε και μας εκπροσωπούν της Ευρώπης.

Προσβάλλεται όταν η κυβέρνηση βγαίνει στη γύρα, ζήτουλας για νέα δανεικά, και συγχρόνως υβρίζει και λοιδορεί τον μεγαλύτερο χρηματοδότη της χώρας μας, που είναι η Γερμανία. Πώς ο λήσταρχος γίνεται ευεργέτης!

Προσβάλλεται όταν περισσεύουν οι κυβερνητικές γελοιότητες, που ξεκινούν από τις ενδυματολογικές εμφανίσεις, συνεχίζουν με την αμετροέπεια ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη και καταλήγουν να διαπραγματεύονται με τους ίδιους εκπροσώπους των εταίρων μας, αλλά να τους αλλάζουν όνομα, ώστε να ξορκίσουν την «τρόικα». Η κυβέρνηση είναι αυτή που επέλεξαν οι Έλληνες, τώρα. Άλλοτε επέλεγαν ζιβάγκο και άλλοτε μπουρτζόβλαχο.

Προσβάλλεται όταν όχι μόνο δεν προωθούνται μέτρα για να ανακάμψει η οικονομία μας και να πάψουμε να είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά ματαιώνονται και όσα λίγα, δειλά και ανεπαρκή μέτρα ελήφθησαν στο διάστημα της κρίσης. Τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν για πολλούς ο τάφος τους.

Προσβάλλεται όταν βλέπουμε την οικονομία να ξαναγίνεται βορά του υδροκεφαλικού κράτους και των συντεχνιών, την εκπαίδευση να ξαναγίνεται βορά των κομματικών εγκάθετων, τις λίγες ξένες επενδύσεις που με δυσκολία προσελκύσαμε να πολεμιούνται και να ματαιώνονται. Πότε τα τελευταία ΄70 χρόνια δεν είχαμε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και Τράπεζες, κομματικά διαπλεκόμενους;

Προσβάλλεται όταν η κοινωνία μας έχει ποτιστεί με το ξενοφοβικό ψευδο-νταηλίκι τόσο, ώστε να χειροκροτεί μια κυβέρνηση που πουλάει αντι-δυτικισμό και εθνικισμό, με πρωτοπόρα στο χειροκρότημα τη ναζιστική «Χρυσή Αυγή». Κάλπικη είναι η ευρωλιγουριά, κάλπικος ο κοσμοπολιτισμός, γνήσιο το τουρκομπαρόκ και ο ραγιαδισμός.

Για τους λόγους αυτούς κάνουμε έκκληση σε όλους τους Έλληνες δημοκράτες, που πιστεύουν στις ευρωπαϊκές αξίες και στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων για την ανόρθωση της χώρας, να παραμερίσουν άλλες πολιτικές και προσωπικές διαφορές και να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια για να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη μια εναλλακτική λύση στην απελπιστική αυτή κατάσταση. Μια εναλλακτική λύση που είναι απαραίτητη και υπάρχει σε όλες τις προηγμένες δημοκρατίες, αλλά όχι στη δική μας. Οι όποιες «ευρωπαϊκές αξίες» εκπορεύονται από τη δημοκρατία που αυτός ο τόπος γέννησε και οι Έλληνες σήμερα ασκούν. Με τη μεγαλύτερη στον κόσμο ελεύθερη ενεργό συμμετοχή στην πολιτική και στις εκλογές. ( Η αληθινή και πραγματική εκλογική ισχύς της απόρριψης των μνημονίων-δικομματισμού. )

Αβραντίνης Αναστάσιος
Αδάμου Νίκος
Αναστασόπουλος Γεώργιος
Ανδριανόπουλος Ανδρέας
Αργυρίδης Κωνσταντίνος
Βεζιρτζόγλου Χρήστος
Βουρλούμης Παναγιώτης
Γιαννής Νίκος
Γουσέτης Διονύσης
Δέλλας Χάρης
Δήμου Νίκος
Εμπέογλου Νίκος
Εφραιμίδης Αντώνης
Καραμάργιου Ιωάννα
Κατσούδας Δημήτριος
Κατσούλης Ηλίας
Κελμ Ματθίας
Κουμπή Βάλλη
Κρούστης Αντώνης
Κυριαζής Δημοσθένης
Κυριακόπουλος Νίκος
Μανούσος Δημήτριος
Μαράτος Τηλέμαχος
Μεϊμάρογλου Γιάννης
Μίχας Τάκης
Μιχελής Λεωνίδας
Μπακάλης Στέφανος
Μπήτρος Γεώργιος
Μπήτρος Κωνσταντίνος
Ξανθόπουλος Τόλης
Ξαφά Μιράντα
Παλαιολόγος Γιάννης
Παπανδρόπουλος Αθανάσιος
Παπασωτηρίου Χαράλαμπος
Παρασκευόπουλος Σπυρίδων
Περράκης Στέλιος
Πετρολέκας Σταύρος
Σαρηγιαννίδης Γεώργιος
Στεργίδης Κωνσταντίνος
Στρίγκνιτς Ανδρέας
Τζήμερος Θάνος
Τόντσεφ Πλάμεν
Τριδήμας Γεώργιος
Φαράκλας Γιάννης
Φούντας Στέλιος
Χρηστίδης Κωνσταντίνος
Ψαχαρόπουλος Γεώργιος

http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/

Advertisements
Κατηγορίες:Πολιτική
 1. 27/02/2015 στο 17:17

  Reblogged this on Παρανέστιο and commented:
  Η κυβέρνηση ακόμη δεν δοκιμάστηκε κατά συνέπεια όποια κριτική είναι διαβλητή και δόλια. Δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς αυτών και επίσης με τους δικούς σας. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Η λύση είναι η εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων στο πνεύμα του συνόλου του κυρίαρχου λαού, με προσοχή και ανιδιοτέλεια.Στην παρούσα φάση κυρίαρχο πρόβλημα είναι εκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η πραγματική ανάπτυξη και παράλληλα μεταρρυθμίσεις στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης (περαίωση δικών σε σύντομο χρόνο), φορολογικό σύμφωνα με την φοροδοτική ικανότητα εκάτου χωρίς απαλλαγές, οργάνωση των υπηρεσιών και πλήρη μηχανοργάνωση, έλεγχο και του τελευταίου ευρώ που πηγαίνει και αν αποδίδει. Ειδική διαδικάσία ελέγχου για τους παραβάτες ώστε να πονάνε, κλπ Φυσικά προς πάσα κατεύθυνση και με τους ίδιους όρους. Θέματα που δεν πρέπει να αγγίξουν στην παρούσα φάση είναι εθνικά, εκκλησία, ρατσισμός, μετανάστεύση, παιδεία.

  • 27/02/2015 στο 17:42

   Αγαπητέ φίλε οι μεν χαρακτηρισμοί ανήκουν στο ιστολόγιο από όπου αναδημοσιεύσαμε αυτό το απαράδεκτο γραπτό, οι δε επισημάνσεις με πρασινωπό χρώμα ανήκουν στο «Β.Σ.».
   Ν.Κ.

 2. 27/02/2015 στο 16:56

  Η κυβέρνηση ακόμη δεν δοκιμάστηκε κατά συνέπεια όποια κριτική είναι διαβλητή και δόλια. Δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς αυτών και επίσης με τους δικούσ σας. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Η λύση είναι η εφαρμογή του Συντάγματος και των νόμων στο πνεύμα του συνόλου του κυρίαρχου λαού, με προσοχή και ανιδιοτέλεια.Στην παρούσα φάση κυρίαρχο πρόβλημα είναι εκκίνηση της πραγματικής οικονομίας και η πραγματική ανάπτυξη και παράλληλα μεταρρυθμίσεις στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης (περαίωση δικών σε σύντομο χρόνο), φορολογικό σύμφωνα με την φοροδοτική ικανότητα εκάτου χωρίς απαλλαγές, οργάνωση των υπηρεσιών και πλήρη μηχανοργάνωση, έλεγχο και του τελευταίου ευρώ που πηγαίνει και αν αποδίδει. Εική διαδικάσία ελέγχου για τους παραβάτες ώστε να πονάνε, κλπ Φυσικά προς πάσα κατεύθυνση και με τους ίδιους όρους. Θέματα που δεν πρέπει να αγγίξουν στην παρούσα φάση είναι εθνικά, εκκλησία, ρατσισμός, μετανάστεύση, παιδεία.

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: