Αρχική > Εθνικά, Κύπρος / κυπριακό > «»Ο τραγουδιστής κ. Γιώργος Νταλάρας PERSONA NON GRATA»»

«»Ο τραγουδιστής κ. Γιώργος Νταλάρας PERSONA NON GRATA»»

26/03/2016

Κύπρος κατεχόμενη

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ

«Ο τραγουδιστής κ. Γιώργος Νταλάρας PERSONA NON GRATA»

 

Παραθέτουμε πρωινό (χθεσινό) τηλεμήνυμα μας προς το Συγκρότημα ΔΙΑΣΤΑΣΗ Λεμεσού, ως διοργανωτές της Εκδήλωσης 31ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου, με τη συμμετοχή και του κ. Νταλάρα.

Η προθεσμία απάντησης προς το μήνυμα μας έληξε, γι’ αυτό και το δημοσιοποιούμε.

Εάν ΔΕΝ υπάρξει ικανοποιητική εξέλιξη μέχρι και τη Δευτέρα 28/3 το μεσημέρι, θα επανέλθουμε.

Το μήνυμα μας:

Αγαπητοί μας,

Εκδήλωση σας «9η Ιουλίου», Ριάλτο Λεμεσού, 31/03 και 01/04 2016.

Αναφερόμαστε στην υπό αναφορά Εκδήλωση, στην οποία συμμετέχει μεταξύ άλλων καλλιτεχνών και ο τραγουδιστής κ. Γιώργος Νταλάρας, για να σημειώσουμε τα ακόλουθα:

Η από πολλού συμπεριφορά του κ. Νταλάρα έναντι των εθνικών ζητημάτων του ελληνισμού και, ιδιαίτερα, η δημοσιοποιημένη πρόθεση του να συμμετάσχει σε καλλιτεχνική εκδήλωση στην Τουρκία ΣΗΜΕΡΑ, Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, τον καθιστούν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ [persona non grata].

Εν όψει των ανωτέρω, σας καλούμε όπως, ειδοποιήσετε εντός της ημέρας τον κ. Νταλάρα να ΜΗΝ ταξιδέψει στην Κύπρο για τη δική σας Εκδήλωση, η οποία πιστεύουμε πως μόνο να κερδίσει έχει από την απουσία του…

Είναι με λύπη που αναγκαζόμαστε να εκφραστούμε αυστηρά, αλλά καθήκον μας είναι η προάσπιση της Υπόθεσης της Κύπρου και κανένα άλλο πρόσχημα.

Θα αναμένουμε την ανταπόκριση σας εντός της ημέρας, ευχόμενοι ταυτόχρονα κάθε επιτυχία στην Εκδήλωση σας, χωρίς την παρουσία του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα.

Με κάθε εκτίμηση,

Πάνος Ιωαννίδης

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΕΔΚ

 

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: