Αρχική > Πολιτική > Για όλα φταίνε οι ξένοι;

Για όλα φταίνε οι ξένοι;

10/05/2016

ΚΠ2.jpg

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ:

 ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ

ΟΜΩΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ (ενδεικτικά):

ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:  ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 98% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΑ, Η ΣΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,  ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ, Ή  ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ.

ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ (ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ;) ΔΙΚΑΣΤΕΣ: ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝΕ, ΕΠΙΣΗΣ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΟΥΝ 10 ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ. ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ).

ΟΙ ΠΟΛΥ-ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:  ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ-ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ  ….ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ». Τα ανταλλάγματα; ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ. ….ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΊΤΕ! (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ). ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ; ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΕΣ.

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ :  Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ : ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. (ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ).  

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ: ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, Ή ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η …ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, Ή ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ …ΑΝΑΓΚΗ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ …ΒΟΛΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ» ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΩ «ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ», ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠ ΑΥΤΟΥ. ΚΔΠ)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΑΛΛΗΘΕΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΟ  …ΙΔΡΥΜΑ.  ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.

Κώστας Πολιτάκης 

Advertisements
Κατηγορίες:Πολιτική
Αρέσει σε %d bloggers: