Αρχική > Κύπρος / κυπριακό > «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»

«ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ»

 

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

 

Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες,

Ζούμε σήμερα το 42ο χρόνο Τουρκικής κατοχής. Βιώνουμε 42 χρόνια μιας απατηλής ηρεμίας η οποία μας κάμνει να χαλαρώνουμε και να μειώνουμε τις αντιστάσεις μας έναντι της συνεχιζόμενης Τουρκικής κατοχής της Βόρειας Κύπρου μας. Όμως, ο εχθρός ευρίσκεται εντός των πυλών και δεν πρέπει να το ξεχνούμε. Ανδρώνεται και προετοιμάζει το έδαφος για να ξανακτυπήσει και πάλιν. Αυτή τη φορά όχι με όπλα, αλλά με δόλο. Σε συντονισμό με ξένους και ντόπιους συνοδοιπόρους εφιάλτες, μας δηλητηριάζει στάλα –  στάλα τις ψυχές και τις συνειδήσεις, με ψεύτικα λόγια, ψεύτικες υποσχέσεις, συσκότιση γεγονότων, παραπληροφόρηση, ωραιοποίηση του τέρατος που προετοιμάζεται για να κατασπαράξει ολόκληρη την Κύπρο και ακούει στο όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Ας μην παρασυρόμαστε λοιπόν από όλη αυτή την απάτη και ας μην λιποψυχούμε. Μπορούμε με τη δική μας θέληση και με τη βοήθεια του Θεού,  να θριαμβεύσουμε επί της αδικίας, επί των Τούρκων κατακτητών και επί των υποκριτών συνοδοιπόρων τους, δικών μας και ξένων. Γνώμονας μας πρέπει να είναι το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας το οποίο θα διασφαλισθεί μόνο με την απελευθέρωση του τόπου μας και όχι με την επιβράβευση και τη νομιμοποίηση του Τούρκου κατακτητή πάνω στην κατεχόμενη γη μας. Νομιμοποίησή του στα κατεχόμενα εδάφη θα σημαίνει ότι του ανοίγονται οι πόρτες για την επανάκτηση ολόκληρης της Κύπρου , όπως ανοιχτά το διακηρύττει και όπως το έχει σχεδιάσει πριν από δεκαετίες.  Το παρελθόν, η ιστορία και το παρόν του εχθρού που πατά τα άγια εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρα μπροστά σε όλους μας και δεν πρέπει να ανοίξουμε από μόνοι μας τον τάφο μας. Όλοι μας αποδίδουμε το κακό που μας βρήκε το 1974 σε προδοσία. Ας προσέξουμε λοιπόν να μην επιτρέψουμε την επανάληψη της προδοσίας για να σφραγισθεί η επιτυχία της πρώτης, του 1974.  Αντικατοχικός πρέπει να είναι ο αγώνας μας, με στόχο τη διάσωση και όχι τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με:

•             Την απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών της ( Αποχώρηση κατοχικών στρατευμάτων και εποίκων)

•             Την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της εξουσίας της Κυπριακής Κυβέρνησης, πάνω σε ολόκληρη την Κύπρο.

•             Την αποκατάσταση των Ανθρωπίνων και Κρατικών Δικαιωμάτων μας τα οποία τόσο βάναυσα έχουν παραβιασθεί το 1974 και συνεχίζουν να παραβιάζονται μέχρι σήμερα.

 

Ας υψώσουμε ο καθένας μας την προσωπική του σημαία του ξεσηκωμού μας,  αρνούμενοι προσωπικά και συλλογικά τις «πραγματικότητες», απορρίπτοντας το συμβιβασμό με την κατοχή που ακούει στο όνομα Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, απορρίπτοντας τη νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων. Αυτή είναι η πρώτη απαραίτητη ενέργειά του καθενός μας η οποία θα φέρει την ενότητα στόχου και θα σφυρηλατήσει  το κοινό μέτωπο νίκης.

 

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ , ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ.

Advertisements
Κατηγορίες:Κύπρος / κυπριακό
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: