Αρχική > Εποικισμός-Λαθρομετανάστευση > «Πώς προσελκύονται οι φυγάδες στην Γερμανία και την δυτική Ευρώπη.»

«Πώς προσελκύονται οι φυγάδες στην Γερμανία και την δυτική Ευρώπη.»

05/10/2016

Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
Η προπαγάνδα εν δράσει. Πώς θα δημιουργηθεί η „Ευρωαραβία“, η νέα Ήπειρος; Με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Φυγάδες, οι λευκές σκλάβες περιμένουν εναγωνίως τους μουσουλμάνους άνδρες.

 

Διασκευή, με υλικά από το ιστολόγιο που αναφέρεται στο τέλος του άρθρου
Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

Από τις αρχές του 2015 σχεδόν ένα εκατομμύριο φυγάδες έχουν περάσει από τις ακτές της Τουρκίας σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, για να φτάσουν σε μια από τις πλούσιες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως την Γερμανία και την Σουηδία. Και οι λόγοι της φυγής δεν ήταν τόσο οι πόλεμοι της σιωνιστικής Δύσης στις χώρες τους, όσο αυτά που μάθαιναν από τα κινητά και τις διάφορες ιστοσελίδες, ότι στις χώρες αυτές ρέει μέλι και γάλα και υπάρχουν λεφτά …και γυναίκες, που σε περιμένουν να τις κάνεις ευτυχισμένες.

Πώς αντιμετώπισαν όμως οι Έλληνες το φαινόμενο αυτό, που ονομάσθηκε τελείως λάθος και προφανώς για παραπλανητικούς λόγους προσφυγικό; Μια έρευνα που έγινε τον Σεπτέμβριο 2015 δείχνει τις τάσεις και αντιδράσεις της κοινωνίας στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι Έλληνες πολίτες δείχνουν να μην έχουν μια σχετικά καθαρή εικόνα του προβλήματος, επιδεικνύουν όμως αισθήματα συμπάθειας και αλληλεγγύης απέναντι στους πρόσφυγες, δεν επιθυμούν το κλείσιμο των συνόρων, και θεωρούν σημαντική την παραμονή της χώρας στη Συνθήκη Σένγκεν (Το Προσφυγικό Πρόβλημα Και Οι Έλληνες).

giagiadesΕίναι γνωστή η φωτογραφία που δείχνει την „Mηλίτσα, την Μαρίτσα και την Ευστρατία να ταΐζουν το μωρό της προσφυγοπούλας“. Γνωστά είναι και όσα έλεγε το 2015 η κυρία Τασία ή Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπουργός  της τότε υπηρεσιακής κυβέρνησης, για τους μετανάστες ή λάθρο, όπως ονομάζονται στα περισσότερα ΜΜΕ, ότι „απλά λιάζονται“ στο κέντρο της Αθήνας και ότι „θα παραμένουν για λίγο και φεύγουν“. Και αν κάποιοι πίστευαν, ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά – Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Γιάννη Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Μόλις ανέλαβε την θέση του αναπληρωτή υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε, ότι „θα ανοίξουμε και τα σύνορα στον Έβρο να μπουν όλοι οι λαθρομετανάστες μέσα!

Και λίγους μήνες αργότερα, τον Μάρτιο 2016, και ενώ το πρώτο λιμάνι της χώρας είχε γεμίσει με τις σκηνές και τα τσαντήρια των „μεταναστών“ που έστησαν οι Αλληλέγγυοι και οι άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο George Soros (βλέπε και Betreutes Fliehen: George Soros und das Netzwerk um PRO ASYL), άλλοι πληρωμένοι από τον Soros οργάνωσαν μια γιορτή με χορούς και τραγούδια, ενώ ένας Σύρος πρόσφυγας ανέβηκε και τραγούδησε ένα τραγούδι που γράφτηκε σε έναν από τους χώρους υποδοχής του λιμανιού από τους ίδιους τους πρόσφυγες: „Θέλω να πάω στη Γερμανία, στη Σουηδία ή σε όποια άλλη χώρα της Ευρώπης. Ακόμα και αν μου το απαγορέψουν, θα πάω γιατί θέλω να ζήσω“, έλεγαν μεταξύ άλλων οι στίχοι του τραγουδιού. Ο άνθρωπος ήξερε ακριβώς τι ήθελε.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και θα χρειαστείτε πολλοί που με διαβάζετε γερά νεύρα για να την αντέξετε. Γιατί πρόκειται για ένα απίστευτο σκάνδαλο. Που δεν αναφέρεται πουθενά στον λεγόμενο τύπο του mainstream. Ακόμη χειρότερα: Τα κυριότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά τα γεγονότα, δεν ασκούν κανενός είδους ερευνητική δημοσιογραφία ή τα αποκρύπτουν πλήρως για πολλούς και διαφόρους λόγους …

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Μετά τις επιθέσεις εναντίον γυναικών την περασμένη Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, πολλοί εδώ και αλλού διερωτώνται, πως είναι δυνατόν, φυγάδες/μετανάστες /πρόσφυγες που ζητούν άσυλο, να βλέπουν τις Γερμανίδες σαν μια „εύκολη λεία“. Είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας τους ή πρόκειται για μια ιδεολογία, που τους  εμφυτεύθηκε από κάποιους άλλους για αλλότριους σκοπούς, όπως υποψιάζονται όλο και περισσότεροι;

Η ερώτηση μας πάει όμως κάπου αλλού, εκεί όπου κανείς δεν το υποψιάζεται: Στο „Μάρκετινγκ φυγάδες/πρόσφυγες!“

Συγκεκριμένα: Σε διάφορες ιστοσελίδες „διαφημίζεται“ ως επί το πλείστον στα Αγγλικά η μετανάστευση προς την Ευρώπη. Και μάλιστα με όλα τα μέσα, με πορνογραφικές εικόνες, βίντεο, συνωμοτικές θεωρίες και με ρατσιστικές διακρίσεις που υποβιβάζουν τις γυναίκες.

Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι το „Tumblrn“», μια πλατφόρμα για τη δημοσιοποίηση κειμένων, εικόνων, βίντεο και συνδέσεων του χρήστη. Την πλατφόρμα λειτουργεί το Tumblr Inc., το οποίο από το 2013 ανήκει στο Yahoo και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ. Η ιστοσελίδα muslimsconqueringeurope.tumblr.com φερ’ ειπείν, έχει έδρα την Νέα Υόρκη, όπως βλέπουμε εδώ http://muslimsconqueringeurope.tumblr.com.ipaddress.com/

Οι ιστοσελίδες αυτές έγιναν προφανώς για να ξεσηκώνουν νέους ανθρώπους από την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. Και οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί από τους πολέμους που έχουν ξεκινήσει στο Ιράκ, την Λιβύη, την Ερυθρέα ή την Συρία και ονειρεύονται τον ένα κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν, τον κόσμο χωρίς έθνη, κράτη και φυλές, για να τον κουμαντάρουν καλύτερα. Και για τον σκοπό αυτό δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν, μαζί με τους πολέμους και την πορνογραφία.

Παρακάτω οι ιστοσελίδες του tumblr με σκληρή πορνογραφία

eastwesttakeover.tumblr.com
musmasters.tumblr.com
muslimsconqueringeurope.tumblr.com

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα γνήσια από τα ακόλουθα στιγμιότυπα είναι χωρίς μαυρίσματα στις φωτογραφίες. Αυτά έγιναν για την προστασία των δικαιωμάτων προσωπικότητας των απεικονιζομένων και γιατί πολλές φωτογραφίες αγγίζουν, όπως είπα, τα όρια της πορνογραφίας!

 


Η προπαγάνδα ξεκινά με το „Welcome-Refugee“ από νέες γυναίκες που δήθεν αγαπούν τους φυγάδες (μετανάστες ή όπως αλλιώς λέγονται στην Ελλάδα).

Πως προσελκύονται οι φυγάδες στην Γερμανία και την δυτική Ευρώπη

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: