Αρχική > Εθνικά, Κύπρος / κυπριακό, Πολιτική > Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

09/01/2017

Ελλάδα+Κύπρος

  1. Η πρωτοβουλία των «10» είναι ιστορική καθόσον ρηγνύει την πολιτική ηττοπάθειας-παραίτησης όχι μόνο στο κυπριακό αλλά και στο εθνικό-πανελλήνιο επίπεδο, τροχοδρομώντας την κοινότητα μετώπου Ελλάδας-Κύπρου. Πρώτη φορά μετά τις αλλεπάλληλες ελλαδικές υποχωρήσεις από το 1967 (απόσυρση της ελλαδικής μεραρχίας από την Κύπρο), την διπλή προδοσία του 1974, την ληστρική αθλιότητα κατά του κυπριακού τραπεζικού συστήματος το 2013 (οι ελλαδικές τράπεζες άρπαξαν τζάμπα τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών), στην Ελλάδα συγκροτείται αντίδραση πατριωτική-δημοκρατική, πανελλήνια. Επειδή είναι πια φανερό πως η Κύπρος δε «κείται μακράν» αλλά η Κύπρος είναι μπροστά, προμαχώνας του ελληνισμού, η αιχμή του οικουμενικότητάς του, η άκρη της ευρωπαϊκής ειρήνης-ασφάλειας, απόθεμα ενεργειακής ανεξαρτησίας.
  2. Οι περιστάσεις και οι αναδιατάξεις των γεωπολιτικών συσχετισμών και της Δυτικής συστημικής κατάρρευσης, δημιουργούν νέα περιθώρια διεκδίκησης των ελληνικών Δικαίων: αυτοδιάθεσης της Κύπρου που από το δημοψήφισμα του 1950 παραμένει ανεκπλήρωτη, αξιοποίησης των ελλαδικών θαλασσών που μπορεί να απελευθερώσει οικονομικά-πολιτικά την Ελλάδα. Με εργαλείο την διαρκή, θεσμική, ενιαία σχεδιασμένη, πολιτική στρατηγική Ελλάδας-Κύπρου, σε όλα τα μέτωπα και στα διεθνή fora. Με ευελιξία για: την οικονομική ανασυγκρότηση και αειφορία, την εκπαιδευτική παλιγγενεσία, την παλλαϊκή άμυνα, την κοινωνική και πολιτισμική συνοχή, την πολιτειακή αναδιοργάνωση με επίκεντρο αναφοράς και εξουσίας τους πολίτες. Σε μια ελληνική, χειραφετημένη βάση και αυτοδιάθεση. Η Ελλάδα χρωστά πάρα πολλά στην Κύπρο, είναι η ώρα να εξοφλήσει!
  3. Ας σαλπίσουν οι «10» την δημοκρατική πατριωτική ενότητα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Ας μη ξαφνιαστούν για την απελευθερωτική ελπίδα που προσφέρουν, για την συνέγερση που παράγουν. Μία μεγάλη συστράτευση, σε υπερκομματική-εξωκομματική βάση, ενός παλλαϊκού-πανελλήνιου κινήματος ακατέργαστης οργής, εκδηλώθηκε με το «ΟΧΙ» του 2015 αλλά και του 2004 και θέλει να ξεσπάσει σε νέο «ΟΧΙ» στην αυτοδιάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  4. Ας συγκροτηθούν πολιτικές επιτροπές ανασύνταξης του ελληνισμού στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην ομογένεια, χωρίς ιδεολογικούς περιορισμούς και οιουσδήποτε αποκλεισμούς. Με την ενεργοποίηση-συμμετοχή των πολιτών και την διατύπωση πολιτικών στόχων και προγραμμάτων και για την στελέχωση ενός ενιαίου αξιόπιστου κόμβου, πολιτικής ενημέρωσης-πληροφόρησης-παρέμβασης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΝΕΝΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ

Νίκος Καραβαζάκης

ΑΟΖ ομορφιά

Advertisements
  1. 09/01/2017 στο 12:59

    Reblogged στις Macedonian Ancestry.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: