Αρχική > Πολιτική > ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

10/01/2017

Το φαινόμενο του ακατάσχετου κατακερματισμού των δυνάμεων που με πατριωτισμό αντιτάχθηκαν στα μνημονιακά δεσμά και την διαπλεκόμενη κομματοκρατία, συνεχίζεται αμείωτο. Συνέχεια ιδρύονται νέα κομματίδια, με παρεμφερείς γενικές πολιτικές θέσεις αλλά με διαφορετικούς ηγέτες, έμπλεους φιλοδοξιών, ματαιοδοξίας, δοξασιών που απαξιούν τους άλλους και διεκδικούν βουλευτική έδρα (!). Κοινός τόπος η πολιτική ανεπάρκεια εκάστου, η ιδεοληπτική μανία, ο εγωισμός και η έπαρση, που αχρηστεύουν ό,τι θετικό καθένας διαθέτει και μπορεί να εισφέρει.

Η πρωτοβουλία πολιτών δημοκρατών-πατριωτών με το παρακάτω κείμενο συλλογής υπογραφών, αποβλέπει στην θεραπεία αυτής της κακοτυχίας, στην διαμόρφωση ενός ιστού συσπείρωσης, στον κατευνασμό των φιλοδοξιών και της ματαιοδοξίας, στην πρόταξη της συνεργασίας σε πολιτικούς στόχους, στην επεξεργασία πολιτικού προγράμματος και καταστατικών πλαισίων ανεκτών ή κοινά αποδεκτών. Με στόχο όχι τόσο τις επερχόμενες έκτακτες ή τακτικές εκλογικές αναμετρήσεις όσο την συγκρότηση πανελληνίου πατριωτικού κινήματος εθνικής-κοινωνικής σωτηρίας, έχοντας ορόσημο την αναγεννησιακή προσπάθεια εορτασμού των διακοσίων (200) χρόνων εορτασμού της νέας Ελλάδας, της σύγχρονης πατρίδας μας.

Παρακαλούμε και ευελπιστούμε στην υπογραφή και στην συμμετοχή σας, με σκοπό σύντομα να πραγματοποιήσουμε συντονιστική διάσκεψη όλων όσων συνυπογράψουν. Στείλετε ον/μο, αρ. κινητού και email στο nbsv@otenet.gr

Νίκος Καραβαζάκης

aganaktismenoi_sto_syntagma_2i_mera

2021

Από το 2011 που εκδηλώθηκε η μαζικότερη ειρηνική αντίσταση του λαού μας στη μνημονιακή κυριαρχία και η μεγαλύτερη στην ελληνική ιστορία, έχουν παρέλθει τα χρόνια χωρίς δημιουργικά  αποτελέσματα και χωρίς προοπτική. Στο γεωπολιτικό περιβάλλον μας των αυξανόμενων πολεμικών εντάσεων, της ανάδυσης του ισλαμοφασισμού, του τουρκικού νεοθωμανικού επεκτατισμού, της αστάθειας και των ανακατατάξεων. Στο παγκόσμιο πλαίσιο του χρηματοπιστωτικού τεκτονικού σεισμού στο 2007, των απροκάλυπτων ληστρικών επιδρομών άπληστων ισχυρών κατά πλουσίων αδυνάμων χωρών και των ιστορικών ανατροπών όπως του Brexit και της εκλογής D. Trump.

Ο κύκλος της «μεταπολίτευσης» με την ολική απαξίωση των κομμάτων της έχει κλείσει, απαξιώνοντας και τις ιδεολογικές αναφορές (π.χ. κομμουνισμός, σοσιαλισμός, νεοφιλελευθερισμός  κλπ) και τις διχαστικές κομματικές στρατεύσεις (δεξιά-αριστερά). Ενταφιάστηκε με το βροντερό «ΟΧΙ» της 5/7/2015. Όμως, ακόμη δεν εκφράζεται νέα πολιτική πρόταση και πρόγραμμα διεξόδου και ανασύνταξης της κοινωνίας μας. Επιτρέποντας την άσκηση Τυραννίας από τα πρόσωπα, τις οικογένειες και τα κόμματα που ευθύνονται για τις συμφορές μας. Ενώ η πατρίδα μας, πρωτοφανώς στην πολυχιλιετή ιστορία της, τριπλά απειλείται: οικονομικά με πτώχευση και κοινωνική αποσάθρωση, εδαφικά με ακρωτηριασμούς, πολιτισμικά και εκπαιδευτικά με παρακμιακή αποσύνθεση και πολτοποίηση.

Είναι η ώρα να σταθούμε ενώπιον της Ιστορίας και της Ευθύνης. Προσφέροντας θυσία, τους εγωισμούς και τις υστεροβουλίες και τις ιδιοτέλειες και τις ιδεοληψίες μας, για το κοινό καλό μας. Κανείς μας δεν πρόκειται να μείνει ανέπαφος και ακέραιος από τα άμεσα μελλούμενα. Είτε στην Κύπρο όπου επιχειρείται η κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας είτε στο Αιγαίο όπου εξελίσσεται εποικισμός και απόσπαση των νησιών μας είτε στην Θράκη όπου μεθοδεύεται η αυτονόμησή της είτε από την ακατάσχετη και ολοσχερή δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας μας είτε από την αποσυνθετική παρακμή του πολιτειακού συστήματός μας και την σοβούσα κοινωνική έκρηξη.

Οφείλουμε να αντιδράσουμε ώστε:

  • Να συστρατευθεί ο ελληνισμός, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Ομογένεια.
  • Να συνταχθούμε σε βάθος χρόνου, με ορόσημο το 2021, τότε που συμπληρώνονται τα διακόσια χρόνια απελευθέρωσης των Ελλήνων.

Οφείλουμε να συντονιστούμε, να οργανωθούμε ώστε:

  • Να εντοπίσουμε τις κοινές πολιτικές θέσεις μας
  • Να συγκροτήσουμε έναν ηλεκτρονικό κόμβο ενημέρωσης-πληροφόρησης-συντονισμού
  • Να διασκεπτόμαστε από κοινού, τακτικά.

Για να χαράξουμε ένα πολιτικό πρόγραμμα δράσεων, κατάκτησης θέσεων επιβίωσης, αυτοάμυνας, διάσωσης, αναζωογόνησης, ανασύνταξης. Και, να καταλήξουμε σε μια Ομοσπονδία, Δημοκρατική Πατριωτική, πολιτικής εργασίας, στράτευσης και παρέμβασης. Για την σωτηρία της ελληνικής μας ιστορίας.

Στην Αθήνα, 22/11/2016

Advertisements
Κατηγορίες:Πολιτική
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. 01/01/2018 στο 19:11
  2. 25/03/2017 στο 20:38
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: