Αρχική > Πολιτική > «Το’πε ένας, το λένε όλοι!»

«Το’πε ένας, το λένε όλοι!»

16/01/2017

Αγαπητοί φίλοι,

 

Για να υπάρξει ευημερία πρέπει πρώτα να υπάρχει παραγωγή αγαθών.

Η ιστορία απέδειξε ότι οι άνθρωποι και κυρίως τα κομματικά στελέχη δεν είναι ικανά να υποστηρίξουν παραγωγικές μονάδες κοινής ωφελείας

Χρειάζεται το επιχειρηματικό πνεύμα που δεν το έχουν όλοι και όσοι το έχουν θέλουν να έχουν τον έλεγχο της παραγωγής διότι κάθε καράβι θέλει και τον καπετάνιο του, όχι ότι οι άλλοι είναι άχρηστοι.

Χρειάζεται επίσης οι επιχειρηματίες να μην είναι πάνω από το κράτος  που και αυτό πρέπει να είναι δομημένο πάνω σε αρχές δικαίου αποδεκτές από όλους τους πολίτες που θα πρέπει να έχουν τον ίδιο πολιτισμό για να είναι ίσοι. Το δίκαιο πρέπει να ακολουθεί τον θεϊκό νόμο διότι οι ανθρώπινοι νόμοι είναι σχετικοί.

Οι έννοιες της δεξιάς και της αριστεράς είναι απατηλά κατασκευάσματα που εξυπηρετούν κομματικά και όχι εθνικά συμφέροντα.

Για να φύγουμε από την κρίση θα πρέπει:

Να αποκτήσουμε  εθνική και πολιτισμική ταυτότητα.

Να τιμωρήσουμε αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, μόνο και μόνο για να αποκατασταθεί η έννοια του δικαίου και όχι από εκδίκηση.   Αποτελεί ντροπή να συγκεντρώνονται οι ΠΑΣΟΚΟΙ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και να μην υπάρχει ένας Εισαγγελέας να τους συλλάβει επί τόπου.

Να φύγουμε από το ευρώ και να καταγγείλουμε το χρέος ως επαχθές.

 

Ηλίας Σταμπολιάδης

Advertisements
Κατηγορίες:Πολιτική
  1. 16/01/2017 στο 23:31

    Reblogged στις Macedonian Ancestry.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: