Αρχική > Εποικισμός-Λαθρομετανάστευση, Πολιτική > Προπαγάνδα ολοκληρωτική, ανοχή ραγιάδικη.

Προπαγάνδα ολοκληρωτική, ανοχή ραγιάδικη.

20/04/2017

«Το 66% των Αθηναίων θεωρεί ότι οι πρόσφυγες στις γειτονιές δεν δημιουργούν πρόβλημα»

Περίπου 18.000 υπολογίζονται οι πρόσφυγες που είναι σήμερα στην Αθήνα, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα τριών σχετικών ερευνών του προγράμματος Παρατηρητηρίου Προσφυγικών Ροών.

 
Οι έρευνες διεξήχθησαν τόσο εντός της δομής φιλοξενίας στον Ελαιώνα όσο και σε πρόσφυγες που έχουν εγκατασταθεί με το πρόγραμμα σε διαμερίσματα, ενώ καταγράφηκε και η διάθεση των πολιτών της Αθήνας για τους πρόσφυγες.

 

Το 66% των Αθηναίων θεωρεί ότι η παρουσία των προσφύγων στη γειτονιά του δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Στον Ελαιώνα ο μέσος όρος προσφύγων είναι 20 ετών, ενώ μόνο το 5% επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα.

Κέρδος online

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, πιστός στις θέσεις και στον σκοπό του, έρριξε άλλο ένα φτύσιμο στην σκέψη και στην συνείδηση των Ελλήνων. Παρέθεσε σε συνέντευξή του μια απροσδιόριστη σε μέγεθος και βάθος «έρευνα», διαστρεβλώνοντας, διαστρέφοντας, ακόμη μια φορά την πραγματικότητα της ζωής των Αθηναίων και της κοινωνίας της  Αθήνας.

  1. Αναφέρθηκε σε «πρόσφυγες» και όχι στο σύνολο των αλλοδαπών που ζουν παράνομα, που εμπορεύονται λάθρα και παρανομούν ποικιλοτρόπως (πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών, ληστείες, κακοποιήσεις και φόνοι) στην Αθήνα. Για αυτούς και στους υπαίτιους εισαγωγής τους και υπόθαλψής τους ο κ. Καμίνης δεν αναφέρεται. Προφανώς διότι φέρει πρωταρχική ευθύνη μιάς και η εγκατάσταση του προβλήματος και η έξαρση του φαινομένου εκδηλώθηκαν επί της προηγούμενης δημαρχίας του.
  2. Συσκοτίζει και αποσιωπά τα ευρήματα της απογραφής του 2011 πως στην Αθήνα «Στον Δήμο Αθηναίων μόνιμοι κάτοικοι είναι 664 χιλ. και εξ αυτών νόμιμοι είναι 467 χιλ. . Δηλαδή στην πόλη της Αθήνας ( Δ.Α. ) ποσοστό 30% είναι παράνομα διαμένοντες! » (Ξανά για τα στατιστικά της απογραφής του 2011.)

Οι κάτοικοι της Αθήνας όπως και όσοι καταστηματάρχες έχουν απομείνει, καθημερινά αγανακτούν με την υποβάθμιση της πόλης τους, με την απαξίωση της καθημερινότητάς τους, με την Βαβυλωνία στα δημόσια σχολεία. Οργίζονται. Όχι μόνο από την αθλιότητα της οικονομικής ζωής που επιβάλλει η μνημονιακή συγκυβέρνηση αλλά και από την αποσάθρωση του κοινωνικού και πολιτισμικού ιστού που μολύνει η λαθρομετανάστευση. Κάποιοι από αυτούς αντιδρούν με υποτυπώδεις συλλογικότητες, κάποιοι επιλέγοντας την έκφραση μίσους. Οι περισσότεροι όμως σιωπούν και υπομένουν, γογγύζοντας. Όσο ο καιρός περνά, αυτή η κατάσταση μπορεί να συνηθιστεί, όπως έγινε και με την τουρκοκρατία. Ο ραγιαδισμός εξάλλου είτε ως αμερικανοδουλεία είτε ως ευρωλαγνεία, αποδεδειγμένα έχει διαποτίσει την συνείδηση και την συμπεριφορά υπολογίσιμου μέρους της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Να προλάβουμε μη σαπίσει και αποσυντεθεί ολόκληρη.

Νίκος Καραβαζάκης

ΥΓ 1.: Στους λαθρομετανάστες και την κτηνώδη αθλιότητα που αυτοί βιώνουν δεν αναφέρομαι, τόσο διότι ελάχιστοι από αυτούς την αναγνωρίζουν όσο και επειδή πλην της επαναπροώθησής τους άλλη προοπτική δεν έχουν και δεν υπάρχει στην σημερινή μνημονιακά κατεχόμενη και συνοριακά αποκλεισμένη Ελλάδα ούτε και στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη της οικονομικής ύφεσης. Άδικα σκυλοπνίχτηκαν στο Αιγαίο, άδικα εξευτελίζονται. Οι διακινητές τους και οι εκμεταλλευτές «αλληλέγγυοι» φέρουν την απόλυτη εγκληματική ευθύνη. Πρωτίστως δε οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες που τους παρακινούν, υποκινούν και εγκλωβίζουν.

ΥΓ 2.: Και αλήθεια, αφού σύμφωνα με την «έρευνά» σας κ. Καμίνη, το 95% των «προσφύγων» σας θέλουν να φύγουν, το τζαμί στην Ακαδημία Πλάτωνος (Βοτανικός) σε τι θα χρησιμεύσει;

Ν.Κ.

Δείτε και:

Πρώτες παρατηρήσεις επί της απογραφής του 2011.

Πρώτες επισημάνσεις επί των προβλημάτων εκ της εθνικής απογραφής του 2011.

Λαθρομετανάστευση : Διεθνή τα αίτια,εθνικές οι ευθύνες μας!

Advertisements
  1. 20/04/2017 στο 22:36

    Reblogged στις Macedonian Ancestry.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: