Αρχική > Διεθνή, Εθνικά > «Οι Κούρδοι στην Τουρκία του Έρντογαν.»

«Οι Κούρδοι στην Τουρκία του Έρντογαν.»

28/05/2017

Συζήτηση Οι Κούρδοι στην Τουρκία του Έρντογαν

Σε προσκαλούμε στη συζήτηση με θέμα «Οι Κούρδοι στην Τουρκία του Έρντογαν: Από την περίοδο της ειρηνευτικής διαδικασίας έως το δημοψήφισμα» που διοργανώνουν το inside story και οι Εκδόσεις Πατάκη την Τρίτη 30 Μαΐου, στις 18.30 στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδημίας 65, Αθήνα.
Γιατί ο Ταγίπ Έρντογαν προσπάθησε να προωθήσει μια λύση του Κουρδικού και ποιες είναι σήμερα οι επιλογές του; Πώς το Κουρδικό μπορεί να επηρεάσει τις εσωτερικές πολιτικές ισορροπίες στην Τουρκία και τις σχέσεις της με την Δύση; Σε ποιους Κούρδους στηρίζεται, στην Τουρκία και στο Ιράκ και γιατί εξακολουθούν να τον στηρίζουν;
Αυτά είναι μερικά από τα θέματα στα οποία προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις οι Gareth H. Jenkins, βετεράνος αναλυτής σε θέματα Τουρκίας στο Central Asia-Caucasus Institute & Silk Road Studies Program Joint Center, Ευάγγελος Αρεταίος, Δημοσιογράφος της Κυπριακής εφημερίδας “Πολίτης” υπεύθυνος για θέματα Τουρκίας και ΕΕ, και Αλέξανδρος Μασσαβέτας, Συγγραφέας, Δημοσιογράφος. Τη συζήτηση συντονίζει ο Βασίλης Καρατζάς, Levant Partners.
Advertisements
Κατηγορίες:Διεθνή, Εθνικά
Αρέσει σε %d bloggers: