Αρχική > Πολιτική > Προς το 2021.

Προς το 2021.

09/06/2017

-Το 1821 οι πρόγονοί μας, αποφάσισαν να επαναστατήσουν, εναντίον της οθωμανικής αυτοκρατορίας, αποκτώντας την εθνική μας ανεξαρτησία.

-Οι ηρωικοί επαναστάτες, εκτός των Οθωμανών και της αντιδραστικής «ιεράς συμμαχίας» των ευρωπαίων, είχαν να αντιμετωπίσουν κι έναν άλλον ύπουλο κι επικίνδυνο εχθρό: τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες και τους φιλογάλλους, φιλοάγγλους, φιλορώσους πολιτικούς, τύπου Κωλέττη και Μαυροκορδάτου.

–Σήμερα, λίγα χρόνια πριν την συμπλήρωση 200 ετών από το ξεκίνημα της επανάστασης του 1821, η χώρα μας είναι πάλι υπό κατοχή χωρίς εθνική ανεξαρτησία, όντας μια αποικία αέναου παράνομου και επονείδιστου χρέους. Κατοχή που επέβαλαν «σύμμαχοι» και «εταίροι».

-Οφείλουμε λοιπόν οι Έλληνες σε βάθος χρόνου με ορόσημο το 2021, να συστρατευθούμε, να συντονιστούμε, να οργανωθούμε, στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην ομογένεια να αγωνιστούμε για την ανάκτηση της ανεξαρτησίας του Έθνους και του λαού μας.

–Γνωρίζουμε, ότι σε αυτή την προσπάθεια εκτός των τοκογλύφων και της νέας αντιδραστικής «ιεράς συμμαχίας» των Βρυξελών θα αντιμετωπίσουμε και ντόπιους επιδοτούμενους, μισθοδοτούμενους, νεοκοτζαμπάσηδες που θα σχίζουν τα ιμάτιά τους για να παραμείνουν «πάση θυσία στην Ευρώπη και στο ευρώ», δηλαδή στην εξάρτηση.

– Βεβαίως όλοι αυτοί θα δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα που την βλέπουν ως χώρο, συμμετέχοντας σε επιδοτούμενες ΜΚΟ και ποικιλώνυμες «δεξαμενές σκέψης», που αν χρειαστεί θα δώσουν και ονόματα τύπου «μπλα-μπλα 2021».

Παναγιώτης Πανάγος

Advertisements
Κατηγορίες:Πολιτική
Αρέσει σε %d bloggers: