Ελλήνων προμαχούντες, Μακεδόνες!

18/01/2018

Από παράγοντες και δυνάμεις εκτός κομματικών ή άλλων θεσμικών ελέγχων αποφασίσθηκε η διοργάνωση συλλαλητηρίου υπέρ διαφύλαξης της αποκλειστικής ελληνικότητας του ιστορικού ονόματος, Μακεδονία. Η υποδοχή αυτής της πρωτοβουλίας καταγράφεται ζωντανά και δημοσκοπικά πως βρήκε παλλαϊκή πανεθνική απήχηση απανταχού των Ελλήνων.  Οι σχεδιαστές παράδοσης της ελληνικότητας της Μακεδονίας, αλλοδαποί και ημεδαποί, αστόχησαν και ατύχησαν στις προβλέψεις και μεθοδεύσεις τους.

Η ελλαδική κυβέρνηση ανοήτως και αλαζονικώς εξικνούμενη, επιχειρεί δήθεν για την επίλυση του «σκοπιανού ονοματολογικού προβλήματος» με προκάλυμμα ιδεολογικό (διεθνιστικό, ελευθεριακό) μήπως και λάβει ανταλλάγματα στήριξής της από ΗΠΑ-Γερμανία για να ανταπεξέλθει με νέα επιδόματα στους συντετριμμένους οικονομικά (εξαιτίας της) Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους. Κατορθώνει όμως να αφυπνίσει τον εγκατεστημένο γονιδιακά πατριωτισμό των Ελλήνων και αντιμετωπίζει πιά ένα κίνημα άνω του 75% των ενεργών πολιτών κατά της εκχώρησης της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Έτσι μια μεθόδευση που επιχειρεί εδώ και 40 χρόνια να συμπεριλάβει στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια ώστε να διασφαλισθεί ο απόλυτος έλεγχος της οδού διακομιδής εμπορευμάτων και ενέργειας από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσω και διώρυγας που θα το συνδέει με τον ποταμό Βόλγα και με την Γερμανία, καταρρέει. Η στρατηγική «μακεδονοποίησης» των Βαλκανίων με την διασάλευση εθνικών ιστορικών ταυτοτήτων και κρατικών συνόρων, χάρη στον πατριωτισμό των Μακεδόνων, προμαχούντων τώρα των Ελλήνων, ηττάται.  Φωτογραφία του Νίκος Καραβαζάκης.

Δε πρόκειται βέβαια να καταθέσουν τα όπλα τόσο ο ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιάς όσο και οι συνοδοιπόροι του της κυβέρνησής μας. Διότι το φιάσκο είναι εκκωφαντικό. Έχουν συμμάχους όσους επιχειρούν να διασπάσουν δολίως το ευρύτατο πατριωτικό κίνημα που ανέβλυσε: είτε συκοφαντικά μεμψιμοιρώντας  τους πρωτοπόρους εξωκομματικούς διοργανωτές και τους ομιλητές είτε  διασπείροντας σύγχυση κατά της πιθανής διεξαγωγής δημοψηφίσματος που θα επικύρωνε την λαϊκή βούληση όπως και τον Ιούλιο του 2015 στην Ελλάδα όπως και στην Κύπρο το 2004  είτε προτάσσοντας τον διαλυτισμό της «άμεσης δημοκρατίας» (βλ. ίδρυμα Σόρρος) ή το φθονερό «ταξικό» κατά του «εθνικισμού» (βλ. τροτσκισμός, αναρχισμός). Χωρίς να αποκλείεται και η πολύμορφη εκδήλωση τρομοκρατίας στο ίδιο το συλλαλητήριο της 21/1/2018 ποικίλης προέλευσης.

Με δεδομένο πως οι θαλάσσιες εκτάσεις που περικλείονται στην ελλαδική και στην κυπριακή ΑΟΖ περιέχουν διαπιστωμένα γιγαντιαία κοιτάσματα φυσικού αερίου -κάτι που λυσσαλέα οι αρχιπροδότες ΓΑΠ και Πάγκαλος απέρριπταν και απέκλειαν- πολυτιμότατων για την ενεργειακή απεξάρτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανία) από την Ρωσία, αντιλαμβανόμαστε την γεωπολιτική και οικονομική ισχύ που δύνανται να αποκτήσουν τα δύο ελληνικά κράτη. Βρυχάται λοιπόν η Τουρκία, σαλεύουν και όσοι Βαλκάνιοι καιροσκοπικά ορέγονται και ευελπιστούν. Οι μεγάλες δυνάμεις, ΗΠΑ-Γερμανία, οι οποίες δε θα ήθελαν τον ελληνισμό να αναδειχθεί σε παράγοντα αυτοδύναμης ισχύος επιχειρούν -επί του παρόντος- πολιτικά να επέμβουν σε μια τέτοια εξέλιξη, δημιουργώντας προσκόμματα. Πλην όμως οι κίνδυνοι εκτροπής ανεξέλεγκτης, ειδικά με την απρόβλεπτη Τουρκία του Ερντογάν αλλά και με συμμορίες μαφιόζικες/αλυτρωτικές ή ισλαμοφασιστικές είναι σοβαροί και υπαρκτοί.

Το ελληνικό έθνος, οι πατριώτες που εγείρονται, αντιλαμβανόμαστε πως η ΕΝΟΤΗΤΑ μας, από τις Πρέσπες μέχρι την Πάφο είναι ζωτική για την απελευθέρωση και επιβίωσή μας. Διότι αυτός ο προαιώνιος κληροδοτημένος φυσικός -ενεργειακός και γεωπολιτικός- πλούτος μας είναι η εγγυημένη διέξοδος από τη μνημονιακή αγχόνη που το διαπλεκόμενο κομματικό κατεστημένο, προεξεχούσης της κυβέρνησης ΓΑΠ αλλά και των επιγόνων της μας έχουν κρεμάσει έως σήμερα.

Και όπως «Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι» είναι τώρα οι Μακεδόνες, προμαχούντες των Ελλήνων.

Στην Θεσσαλονίκη λοιπόν και στα επόμενα συλλαλητήρια:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ-

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-

ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ-

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Νίκος Καραβαζάκης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: