Αρχική > Εθνικά, Πολιτική > ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

17/06/2018

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Από τον Φεβρουάριο μπορούσαμε κι έπρεπε να συλλέγονται υπογραφές για διεξαγωγή δημοψηφίσματος έγκρισης ή απόρριψης της Συμφωνίας. Αφού πέραν των αυθόρμητων συλλαλητηρίων δε προέκυψε κάτι συντεταγμένο και οργανωμένο, με πολιτικό λόγο, έμεινε το πεδίο ελεύθερο να βυσσοδομήσουν στο Κυνοβούλιο ΟΛΟΙ οι μαζεμένοι εκεί πουλημένοι και προδότες, άσχετοι και -γραβατωμένοι ή μη- αλήτες. Με μεγαλύτερο ωφελημένο τη ΝΔ.
Τώρα που έχει αποδειχθεί απόλυτα η ανεπάρκεια κάθε «ακτιβισμού» και έχουν αποτύχει όλοι οι «Σπάρτακοι» και οι «Πασιονάριες», ας συγκροτηθεί ένα πολιτικό μέτωπο εθνικής σωτηρίας της Μακεδονίας, για την διεκδίκηση δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, από οποιαδήποτε κυβέρνηση, επικύρωσης ή μη, της Συμφωνίας ΚΑΙ εφόσον περάσει τις ένα εκατομμύριο (1.000.000) υπογραφές Ελλήνων πολιτών να κατατεθεί και στην Ευρωβουλή για την δική της υποστήριξη. Ήδη διαδικτυακά συλλέγονται στην ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή Ν. Μαριά και στην ιστοσελίδα «αντίβαρο» (Σ. Παπαθεμελής). Ας συνεννοηθούν για την από κοινού δράση τους και όλοι όσοι επιθυμούν και μπορούν. Είμαστε σε θέση διαδικτυακά να συλλέξουμε εκατοντάδες χιλιάδες υπογραφές, τάχιστα, σε ένα κοινό κείμενο, μόλις συντονιστούμε.

Φωτογραφία του Νίκος Καραβαζάκης.
Κατηγορίες:Εθνικά, Πολιτική
 1. Σπύρος
  17/06/2018 στο 22:34

  Όταν όλοι συνομολογήσουμε πως μέσω της ΕΕ γίνονται όλα αυτά τα εγκλήματα που ζούμε εις βάρος της χώρας μας. Όταν συνομολογήσουμε πως η αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι δημοκρατία στα λόγια. Τότε πιθανότατα να βρούμε και την διέξοδο σωτηρίας…

 2. Νίκος Αποστόλου
  17/06/2018 στο 21:22

  η προδοσία έγινε από τους κομμουστοσυμμοριτες , έγραψε η ιστορία !!!!!!!!!

 3. Στρατιδάκης Νικόλαος
  17/06/2018 στο 17:00

  Αναρωτιέστε, γιατί το σύνολο του πολιτικού κόσμου αρνείται τη λαϊκή ετυμηγορία? Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΈΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ..
  Τα τελευταία χρόνια έγιναν οι Μεγαλύτερες προδοσίες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δυστυχώς τα βιβλία της ιστορίας θα γεμίσουν με ΟΛΟΜΑΥΡΕΣ σελίδες.

 4. 17/06/2018 στο 13:24
 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: