Αρχική > Πολιτική > Δημοκρατική Πατριωτική Ανασύνταξη τώρα!

Δημοκρατική Πατριωτική Ανασύνταξη τώρα!

28/05/2019


 

 

Η μεγάλη εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ όπως και του νεοναζιστικού εξαμβλώματος της Χ.Α., σηματοδοτεί πειστικά την βούληση του ελληνικού λαού να βάλει τέλος στους ιδεοληπτικούς εμφυλιοπολεμικούς διχασμούς που θέριεψαν από πολιτικές υστεροβουλίες και απεχθείς ιδιοτέλειες κατά την «μεταπολίτευση». Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις ευρωεκλογές διεμήνυσε την απόρριψη του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ (που αναιδέστατα τον περιέπαιζε με απαξιωτικές παροχολογίες)  για την προδοσία της Μακεδονίας μας, πρωτίστως. Ο ελληνικός λαός ψήφισε απαλλαγή, καταψήφισε κυβερνητικές πολιτικές, ήθος και ύφος εξουσίας, δε ψήφισε ΝΔ, αφού αυτή πολιτικά συμπορεύτηκε στα πλείστα με τον ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία 5ετία, στην Ελλάδα και στην Ευρωβουλή. Δε ψήφισε για την αναβίωση του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας.

Παράλληλα, πέραν της απορριπτικής ψήφου κατά του ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες κατεψήφισαν και πλήθος φορέων και «Βοναπάρτηδων» που είτε συνέτειναν στην πολιτική εξαθλίωση και το αδιέξοδο είτε δεν προσέφεραν τα όσα οι συγκυρίες απαιτούσαν. Το μνημονιακό χριστοκάπηλο υβρίδιο «Βελόπουλος» που αναδύθηκε, μέλλει και πρέπει κι αυτό να έχει την τύχη του προκατόχου του «Καρατζαφέρης».

Αυτό που παραμένει ζητούμενο είναι η πολιτική συγκρότηση του Δημοκρατικού Πατριωτικού πολιτικού Πόλου. Του τόσο αναγκαίου για την διάσωση και ανασύνταξη της χώρας μας, ενόψει των πολύ μεγάλων υπαρκτών και ακατάπαυστων απειλών, στην ακήρυκτη και ήδη επαπειλούμενη ελλαδική και στην κυπριακή ΑΟΖ, στην κλινήρη Οικονομία μας, στην τραυματισμένη κοινωνική συνοχή, στην διαταραγμένη πολιτισμική-παιδευτική συνέχειά μας και στα εθνικά σύνορά μας, στην Κύπρο, στην Θράκη, στην Μακεδονία, στο Αιγαίο, στην Βόρεια Ήπειρο.

Υποχρεούνται όλοι όσοι αναφέρονται στον ελληνισμό και την διαχρονική πολιτισμική και ανθρωπιστική αξία του να συμβάλουν με αυτοθυσία και παρρησία στον σκοπό αυτό, με την ευκαιρία των εθνικών εκλογών, για την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Αναγνωστάκος Γιώργος, Καραβαζάκης Νίκος  

Κατηγορίες:Πολιτική
 1. Σταύρος Θεοδωράκης
  29/05/2019 στο 12:44

  Ωραία όλα αυτά τα σχόλια αλλά τι νοείται ως «Δημοκρατικός Πατριωτικός πολιτικός Πόλος»? Ποιό κόμμα τον εκφράζει? Προσωπικά έχω ανακαλύψει την «Ελεύθερη Πατρίδα» που είναι Ελληνορθόδοξο Πατριωτικό κόμμα, αλλά με τόση ποικιλία κομμάτων ο Έλληνας ψηφοφόρος έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Σε ολόκληρο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν 10 κόμματα ενώ στην Ελλάδα 40!!!

  • 29/05/2019 στο 18:48

   Αποκλείεται να τον εκφράσει κάποιο κόμμα μόνον. Επιπρόσθετα αν είναι και ελληνορθόδοξο καθότι πατριώτες είναι και οι μουσουλμάνοι και οι Ρομά και οι Αριστεροί και οι άθεοι, Έλληνες πάντα και προπάντων. Ο πατριωτισμός είναι υπεράνω και πέραν ιδεολογιών και εθνικισμών, βεβαίως.

 1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: