Αρχική > Κύπρος / κυπριακό > «Αδούλωτη Κερύνεια»

«Αδούλωτη Κερύνεια»

17/04/2021

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, Φίλες και Φίλοι, Απόδημοι Κύπριοι, αδέλφια Έλληνες στη Μητροπολιτική Ελλάδα  και στο Εξωτερικό. Η τύχη της Κύπρου και κατά συνέπεια και του Κυπριακού Ελληνισμού και των άλλων Χριστιανών που μοιράζονται τη ζωή τους μαζί μας εδώ στην Κύπρο παίζεται, έντονα  αυτή την εποχή ,στα παζάρια της Διεθνούς εμπορίας Κρατών και  Εθνοτήτων. Οι εμπόροι των Εθνών «παίζοντας»  με σοβαρότατες αδυναμίες των Ηγετών μας εδώ και στην Ελλάδα, ενώ λένε ότι δεν αναγνωρίζουν το παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα, το μεταχειρίζονται ως ένα Ντε Γιούρε Κράτος το οποίο ακόμη στερείται μόνο, της δικής μας αναγνώρισης.  Μάλιστα η ανύπαρκτη αντίσταση από τους Ηγέτες μας στην Ελλάδα και στην Κύπρο μετάφερε  όλες τις πιέσεις πάνω μας, και ζητούν  από εμάς  να σταματήσουμε να κάνουμε τους δύσκολους  και να αποδεχθούμε την παρούσα κατάσταση  και να τη νομιμοποιήσουμε , μάλιστα με όρους που θα καθιστούν την μέχρι το 1974 Τουρκοκυπριακή μειοψηφία, ενισχυμένη σήμερα με χιλιάδες Τούρκους έποικους,  ένα πολιτικά ισότιμο συναίτερο στη διακυβέρνηση ολόκληρης της Κύπρου.  Τις συνέπειες από μια τέτοια τελική διευθέτηση, υπό το φώς του πάγιου πολυδιακηρυγμένου στόχου της  Τουρκικής στρατηγικής  για ανάκτηση ολόκληρης  της Κύπρου, τις αφήνω στην κρίση του καθενός από εσάς. Αυτή η τελική διευθέτηση για την οποία δίδεται η τελευταία ώθηση τώρα, διότι ,αυτό επιβάλλουν οι Διεθνείς συγκυρίες και στρατηγικές επιδιώξεις της Δύσης, ακούει στο όνομα ΔΔΟ, την οποία μάλιστα επιδιώκουν, στην ούτω καλούμενη «Άτυπη Πενταμερή»,  να την εμπλουτίσουν, με την Τουρκική απαίτηση,  για  νέα πρόσθετα συνομοσπονδιακά στοιχεία.

Ευρισκόμαστε ένα βήμα προτού  να κλείσει η αυλαία του Κυπριακού με ακόμη μια χαμένη πατρίδα  και πρέπει  να  αντιδράσουμε όλοι άμεσα, για να κάνουν στροφή οι Ηγέτες του Ελληνισμού που μας οδηγούν σε αυτοκτονία.  Για το σκοπό αυτό το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια διοργανώνει στη Λευκωσία σχετική εκδήλωση στην επέτειο του ΟΧΙ του 2004, στις 24 Απριλίου. Τότε το ΟΧΙ γλύτωσε την Κυπριακή Δημοκρατία από τη διάλυση. Φέτος πρέπει να προλάβουμε από τώρα το τσιμέντωμα του ΝΑΙ στη διάλυση της ΚΔ, το οποίο, τόσο οι ξένοι όσο και δικοί μας Ηγέτες που ήταν από τότε υπερ του ΝΑΙ για  διάλυση της ΚΔ, μας είχαν από τότε υποσχεθεί.

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση στον πιο κάτω σύνδεσμο.

Παράκλησή μας προς  Οργανώμένους φορείς, και σε εσάς όλους ατομικά, είναι  να πάρουμε για την ημέρα εκείνη( 24.4.2021) τη γραπτή σε αυτό το  email υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ , 24, ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2021 ΩΡΑ 11πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Κατηγορίες:Κύπρος / κυπριακό
Αρέσει σε %d bloggers: