Αρχική > Διάφορα άλλα θέματα > Δημοψηφίσματα κατόπιν καταστολής ; Αιδώς,αχρείοι !

Δημοψηφίσματα κατόπιν καταστολής ; Αιδώς,αχρείοι !

30/07/2011

Ακριβώς  ένα μήνα μετά την κτηνώδη καταστολή του ιστορικού μαζικού κινήματος των «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος,εμφανίζεται,εξοργιστικά  περιπαιχτικά, η κοινοβουλευτική χούντα.Κι ανοίγει θέμα,νομοθεσίας των δημοψηφισμάτων.Μάλιστα δε,για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις της,με γκεσταπίτικη  νυχτερινή επιχείρηση,προχώρησε χθες, στην βίαιη εκκαθάριση της πλατείας από τα καταλοιπόμενα αντίσκηνα.

Μα,υπάρχει Έλληνας πολίτης,πατριώτης με αυτοσεβασμό,που θα κάνει διάλογο με αυτούς  τους σατράπηδες που υποθήκευσαν την ελληνική επικράτεια και εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία μας; Θα γίνουμε συμπαίχτες στην κοροϊδία,στη διακωμώδηση της ίδιας της δημοκρατίας και της αμεσότητάς της; Αφού μας ξεπούλησαν και βιαιοπράγησαν αναίτια κι απρόκλητα κατά των εκατομμυρίων πολιτών που απαιτούσαν δημοψήφισμα,την παραίτηση κι αποπομπή τους,μας καλούν, εκ των υστέρων ,σε διάλογο.Αδιάντροποι κι αχρείοι!

Τι επιχειρείται λοιπόν;

Προφανώς, η προετοιμασία του πολιτικού κλίματος (με την απαραίτητη συνδρομή των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης) ώστε,να εκτοξευθούν πυροτεχνήματα δημοκρατικής επίφασης,για την εκτόνωση της αναμενόμενης,εντονώτερης και μαζικότερης αντίδρασης κι αντίστασης,στα στυγνότερα και βιαιότερα μέτρα,καταλήστευσης του λαού και της χώρας μας.Μέτρα όχι μόνο ληστρικά αλλά και αρπαγής της εθνικής περιουσίας μας! Αυτά που όλοι αναγνωρίζουν ως επελευθησόμενα  τον Σεπτέμβρη,για την εξυπηρέτηση των (παλιών και νέων) δανειστών μας. Δανειστών που, με την ανοιχτή βία μας επιβάλλουν,μιας και ουδείς επιτρέπει να γίνει δημόσιος λογιστικός έλεγχος του χρέους μας.

Με το τερτίπι του «open gov»,δηλ. των δημοσίων διαβουλεύσεων αλλά και με άτεγκτη πυγμή καταστολής-τακτική  «καρότο και μαστίγιο»-επιχειρούν τη στρατηγική εξουθένωση και υποταγή των Ελλήνων. Γίνεται λοιπόν φανερό πως χρειαζόμαστε επειγόντως την πολιτική συγκρότηση του κινήματός μας και την οργανωτική αναβάθμισή του. Για να τελεσφορήσει η αντίστασή μας,πρέπει να απομονωθούν όλες οι ιδιοτελείς μικρότητες είτε των «παντογνωστών» είτε των μωροφιλοδόξων. Να επιμένουμε στους στόχους: –ακύρωσης των μνημονίων-δημοσίου ελέγχου του χρέους-συμψηφισμού των γερμανικών επανορθώσεων-συνταγματικής αναθεώρησης-ανακήρυξης της Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο.

Εύλογα,με γνώμονα  αυτά τα αιτήματα,θα προσανατολιστούμε στις παγίδες είτε «δημοψηφισμάτων» είτε εκλογών,αποκλείοντας την…αυτοκτονία της αποχής (συνεκτιμώντας κι ότι τα λευκά,δεν προσμετρώνται!).Η πολιτική κι οικονομική αναγέννηση της πατρίδας μας-ως προϋπόθεση για την ατομική διάσωση κάθε πολίτη και της οικογένειάς του- είναι ιστορική ανάγκη και υποχρέωσή μας,μονόδρομος κι όχι καπρίτσιο!

Ν.Καραβαζάκης.

  1. vagfot
  2. 31/07/2011 στο 21:56

    Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται καθημερινά για την εσχάτη προδοσία της σημερινής
    χούντας κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να υποβάλει κάποια μύνηση σε όσους
    ευθύνονται για την προδοσία αυτή. Αν λάβω υπόψη μου την αρνητική εισήγηση του εισηγητή στο Σ.τ.ε. στην προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου και άλλων για να κυρηχθεί αντισυνταγματική η επαίσχυντη δανειακή σύμβαση καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχουν στη χώρα μας δικαστές έντιμοι και ότι τα πάντα είναι πουλημένα στην κομματικ’η χούντα που μας κυβερνά. Ούτε κάποιος αξιόλογος άνθρωπος τόλμησε να δημιουργήσει νέο πολιτικό φορέα που να έχει την δύναμη και το κύρος να κερδίσει τις εκλογές και να ανατρέψει τα πάντα. ΄Ετσι σαν μόνη λύση βλέπω στρατιωτικό πραξικόπημα αλλά όχι τύπου 1967 που να τουςπεράσει όλους στρατοδικείο και στη συνέχεια στο Γουδί καταργόντας στη συνέχεια τα πάντα και ας έρθουν οι δανειστές να πάρουν πίσω τα δανεικά.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.