Αρχική > Πολιτική > Άρχισε το πλιάτσικο…

Άρχισε το πλιάτσικο…

17/11/2011

Πριν καλά-καλά πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση Παπαδήμου,μεταβιβάστηκαν τα εξής περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού Δημοσίου,στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ( ΤΑΙΠΔ ) :

  • 3.306.202 μετοχές της εταιρίας ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,619% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 11.793.750 μετοχές της εταιρίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,234% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 14.953.429 μετοχές της εταιρείας ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 1,308% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 5.775.000 μετοχές της εταιρίας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 23,1% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 2.348.640 μετοχές της εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 23,3% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 29.074.500 μετοχές της εταιρίας ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,3% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • 14.520.000 μετοχές της εταιρείας ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Για την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΑΕ, δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε μετοχές ποσοστού 90% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Για την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΕ, δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε μετοχές ποσοστού 100% επί του μετοχικού της κεφαλαίου
  • Και,ΟΛΑ τα κάθε είδους οικονομικά δικαιώματα και τίτλους ιδιοκτησίας επί εθνικών οδών, αεροδρομίων, λιμένων και των πετρελαίων Καβάλας.

( Πλήρης έκθεση στο : http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2092831 ) .

Μπορεί  λοιπόν να απεχώρησε του προσκηνίου ο λαομίσητος πρωθυπουργός, όμως,το προδοτικό ανθελληνικό έργο,  για την εκποίηση της τόσο ακριβοπληρωμένης, από τον μόχθο των φορολογουμένων Ελλήνων, εθνικής περιουσίας και κληρονομιάς των παιδιών μας, συνεχίζουν οι συνένοχοι από το κόμμα του, με τη συνδρομή-συνενοχή, πλέον, ΝΔ-ΛΑΟΣ ! Αλλά και την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ σιωπή των υπολοίπων κομμάτων,εντός κι εκτός Βουλής και των-κατά τα άλλα λαλίστατων-ΜΜΕ !

Να μη ξεχνούν : την Ύβρι, ακολουθεί η Νέμεσις ! Το Έγκλημα, η Τιμωρία !

( Β.Σ. )

Σημ. :Μέχρι στιγμής,το συγκεκριμένο άρθρο έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες αναγνώστες. Απόδειξη της τεράστιας σημασίας του ζητήματος αλλά και της αθλιότητας με τη συνωμοσία σιωπής που εξυφαίνεται σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων! Από την κομματοκρατία και τα ΜΜΕ!

Αναδημοσιεύουμε σχόλιο ,άλλου φίλου πατριώτη στο capital.gr, σχετικό με το θέμα :

28/6/2011 12:31
στους φίλους Προσ. μήνυμα Σύστ. διαγραφής
Αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο για πολλους φιλους να αφιερωσουν χρονο να διαβασουν τον εφαρμοστικο νομο.Ομως ειναι αυτο για το οποιο συμφωνουμε η διαφωνουμε., φωναζουμε, διαμαρτυρομαστε κλπ κλπ και γινεται τοσος ντορος…Σας παρακαλω πολυ αφιερωστε 2 λεπτα και δειτε 3-4 σημαντικα σημεια που θα παραθεσω πιο κατω για να παρετε μια γευση.1. Κατ αρχην το πρωτο θεμα το εφαρμοστικου Νομου ειναι η συσταση της εταιρειας (Ανωνυμη ΑΕ) για την αξιοποιηση (ξεπουλημα λεω εγω…) της ιδιωτικης περιουσιας του Δημοσιου2.Το προιον αξιοποιησης χρησιμοποειται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για εξοφληση Δημοσιου χρεους ( παλι το ζητουμενο να μην χασουν οι ομολογιουχοι λεω εγω…, αλλα δειτε και παρακατω πως «δενει» αυτο …!)3.Το ταμειο διεπεται απο τις διαταξεις περι ανωνυμων εταιρειων (λειτουργια με κανονες ιδιωτικης οικονομιας (δεν ξερω ποσο διαφανεια επιτρεπει αυτο…στην ληψη αποφασεων- Το λεει και παρακατω που θετει ισχυρους περιορισμους στο να μην διαρρεουν πληροφοριες κλπ κλπ …- Δηλ η περιουσια του λαου θα ξεπουλιεται (ταχα στο ονομα του συμφεροντος απο το να μενουν κρυφες οι διαπραγματευσεις…)…λες και πουλαει καποιος ενα δικο του οικοπεδο και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.)4.Οι μετοχες του ταμειου ειναι αμεταβιβαστες. ( Δηλ αν στην πορεια αλλαξει η κυβερνηση και θελησει να κανει μια αλλη ρυθμιση να μην μπορει. Επισης να μην μπορει κανενας να ξεφυγει απ αυτο απαξ και περασει…- Δεν δικαιουσαι καν να μετανοιωσεις…!

5.Στο ταμειο αυτο μπορει να μεταβιβαστει καθε τι που συνιστα σημερα Δημοσια περιουσια η περιουσια των ΝΠΔΔ. (κινητες , ακινητες αξιες, δικαιωματα κλπ κλπ…δηλδ τα ΠΑΝΤΑ)κι ολα αυτα περιερχονται στο ταμειο (Ιδιωτικου Δικαιου θυμιζω ξανα) ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ , και κατα πληρη κυριοτητα νομη και κατοχη.

6. Το δε ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΕΚΔΥΕΤΑΙ καθε δικαιωματος επι αυτων… (καλο ε…?!)

7.Το πραγμα η το δικαιωμα που μεταβιβαζεται στο ταμειο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΝΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ στον προηγουμενο κατοχο του.
(δηλ με λιγα λογια …δινουμε ολη την περιουσια του Δημοσιου σε μια ιδιωτικου δικαιου εταιρεια , κι αυριο πχ αν κανουμε μια αναδιαρθρωση χρεους (κουρεμα) και μειωθει το χρεος και δεν υπαρχει υποχρεωση ντε και καλα να πουλησουμε…να μην μπορουν ολα αυτα να γυρισουν στο Δημοσιο, διοτι απαξ και μεταβιβαστηκαν, παραμενουν στην κυριοτητα της εταιρειας αυτης της οποιας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ειναι η …»αξιοποιση» ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ( Δηλ για να γινει σαφεστερο …αν αυριο η Ευρωπη αποφασισει οτι το γενικοτερο προβλημα χρεους της Ευρωζωνης πρεπει να επιλυθει με τυπωμα νεου χρηματος…, ειτε οτιδηποτε αλλο , …εμεις ΕΚΕΙ…!!! Θα ξεπουλησουμε διοτι δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως…!

Δηλ με λιγα λογια δεν μας επιτρεπει να μετανιωσουμε αν το ξανασκεφτουμε…! (κι αν ακομα το ξανασκεφτουμε…ηδη το Δημοσιο εχει ΑΠΕΚΔΥΘΕΙ καθε δικαιωματος του…!).

Εχει κι αλλα, αλλα δεν θελω να σας κουρασω με πολλα…
Ηθελα απλα να δειτε τι πανε να κανουν οι ανθρωποι…!

Απλα αυτο που θελω να γινει κατανοητο ειναι …οτι ΟΛΑ τελειωνουν με την ψηφιση αυτου του ΝΟΜΟΥ . Δεν αρχιζουν…οπως πολλοι νομιζουν…(οτι αυριο ΠΧ μπορουμε να σκεφτουμε αλλιως…! )οπως λεει πχ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟς…ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙς ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

Μαλλια θα κανουν …!

Κι αυτο ολο το κανουν για το «καλο της χωρας» και ειναι και …πατριωτικο καθηκον κατα πως ειπε ο Πρωθυπουργος…!

Κρινετε μονοι σας αν ειναι …!

Κατηγορίες:Πολιτική
  1. Marillian Drakoulaki
    02/02/2012 στο 06:40

    Δυστυχώς,όλοι είμαστε ΄’μετά Χριστόν προφήτες’.Αυτά έπρεπε να τα έχουν προλλάβει οι κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποί μας εν τη γεννέσει τους.Τώρα ουδείς με πείθει για την καλή του πρόθεση.Στήν παρούσα φάση μόνο ένας γενικός λαικός ξεσηκωμός μας σώζει.Και άν……Διότι η πείνα-εκεί φτάσαμε-είναι κακός σύμβουλος.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι:Τρακόσιες κρεμμάλες στην Πλατεία του Συντάγματος…και μετά βλέπομε.Και μην ακούσω κάποιον να ζητά την ψήφο μου.100% ΑΠΟΧΗ.Δεν θέλω άλλους Σωτήρες!

    • Ιορδάνης
      02/02/2012 στο 14:42

      «ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!!»………. Έτσι…. Βοήθησε τους να ξαναβγούν…. Άσε τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν και να βγουν πάλι με ποσοστά 30% και 40% οι ίδιοι και εσύ κάτσε και κλαψούριζε ότι απείχες και πεινάς….. γιατί αποχή σημαίνει ότι δεν σε ενδιαφέρει, δεν συμμετέχεις και φυσικά δεν προσμετράσε στα ποσοστά τον εκλογών. Με λίγα λόγια τους κάνεις το χατίρι να μην χάσουν την ψήφο σου….

  2. T H E O
    31/01/2012 στο 12:59

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ!

  3. Παναγιώτης
    25/01/2012 στο 15:05

    ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ…

  4. dhmhtrhs
    19/01/2012 στο 10:19

    Να πουληθούν όλα κύριοι γιατί ήμαστε ζώα αμόρφωτα!!!!! Έτσι θα στρώσουν όλα τα λαμόγια !!!! Δεν επιτρέπετε το 2012 να μην έχω στο σπίτι μου στον Άγιο Στέφανο κεντρική αποχέτευση λόγο ότι κάποια λαμόγια έφαγαν τα λεφτά !!!!! Όλα να πουληθούν για να μπορέσουν το 70% των Ελλήνων ζήσουν αξιοπρεπώς!!!!!!!

    • dhmhtrhs
      19/01/2012 στο 12:58

      ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 30% ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!!

  5. 18/01/2012 στο 13:47

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!!ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ…….!!!

  6. 21/11/2011 στο 16:12

    μετά την ύβρι ακολουθεί η άτη (τύφλωση), έπεται η νέμεσι και αμέσως μετά η τίσις (συντριβή).

  7. 21/11/2011 στο 07:17

    Το σύνδρομο του θεατή.
    Το σύνδρομο του θεατή είναι αυτό που συνδράμει στον έντεχνο εθισμό του ανθρώπου σε χαρακτήρες και συμπεριφορές που συμφέρουν, σ’ αυτούς που δημιουργούν και ελέγχουν τα θεάματα του θεατή.

    Στο λεξικό Δημητράκου το λήμμα θεατής, ερμηνεύεται ως ο Θεώμενός εις τι, ο Θεώμενός εις κάτι.
    Αυτός δηλαδή, που μέσω του εσωτερικού ή εξωτερικού οράματος που θεάται, γνωρίζει και κατανοεί κάτι σημαντικό για τον εαυτό του και την παρουσία του στον Κόσμο. Η κατανόηση της Ζωής από τον Άνθρωπο ξεκίνησε από μια εσωτερική θέαση μυητικών εικόνων και γεγονότων, στα οποία το υποκείμενο υποχρεώθηκε να πάρει θέση και μέσω Αυτής, να αυτοπροσδιορισθεί οντολογικά στον Κόσμο.
    Αυτό παλαιότερα ονομαζόταν Θεοληπτική Σαμανική μυητική εμπειρία και ήταν εξόχως γοητευτική διότι συνέβαλε στη δημιουργία συνείδησης και οντολογικής παρουσίας του υποκειμένου στη Ζωή.
    Η αφύπνιση της οντολογικής επίγνωσης του προϊστορικού ανθρώπου στον φυσικό Κόσμο, ήταν μια συγκλονιστικότατη εμπειρία και η γοητεία της εξακολουθεί να είναι ακόμα πιο δυναμική στην εποχή μας αφού επιδρά το ίδιο γοητευτικά και αποτελεσματικά πάνω στον ανθρώπινο εγκέφαλο και Ψυχοσύνθεση από τότε, μέχρι τώρα.. Τότε ήταν η εκθαμβωτική γέννηση της ανθρώπινης επίγνωσης στον Κόσμο του θαυμαστού. Τώρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, την αφύπνιση της ανθρώπινης επίγνωσης στο χυδαίο κόσμο του ψεύδους και τον πόνο του Ανθρωποποίητου Κόσμου μας.

    Στην εποχή μας, ο θεατής είναι θεώμενός σ’ αυτό που θεάται, διότι εκ του ασφαλούς, χωρίς εμφανείς εξωτερικούς κινδύνους, χωρίς κόπο, χωρίς συζήτηση και διασκεπτική αντιπαράθεση, χωρίς υπευθυνότητα, χωρίς προηγούμενη Συνειδησιακή οντολογική συγκρότηση, χωρίς παιδεία, ειμί μόνον του πεζοδρομίου, κρίνει και συμπεραίνει, αποφασίζει και δραστηριοποιείτε επί παντός επιστητού και σχεδόν πάντα μετανιώνει και απογοητεύεται, διότι άλλο το υποκειμενικό όνειρο ενός θεατού και άλλο η σκληρή πραγματικότητα που αποτελείται επίσης από άγνωστα υποκειμενικά όνειρα των μελών της κοινότητας στην οποία ο θεατής ανήκει και προσπαθεί να ενταχθεί ή διακριθεί.
    Αυτές οι διαρκείς απογοητεύσεις στις προσπάθειες επιβίωσης και αυτοπραγμάτωσης του κάθε ανθρώπου, που αυτόματα προκύπτουν ως αποτέλεσμα μιας λανθασμένης νοητικής και συναισθηματικής λειτουργίας, γεμίζουν φόβους και ανασφάλειες τα θύματά τους, με μοιραίο αποτέλεσμα την απόσυρση του ανθρώπου στην ασφαλή και ευδαιμονική θέση του θεατού, ο οποίος. Κάτοχος αυτής της ασφαλούς θέσης που του παρέχουν πρώτα οι γονείς του και μετά κάποια δημόσια θέση, αποδίδει δίκαιο σύμφωνα με τον χαρακτήρα που εν τω μεταξύ έχει διαπλάσει, αυτοδικαιώνετε μέσα στα όνειρά του, και μέσω της ταύτισης με το θέαμα που οράται, μετέχει της δράσης του θεάματος και τέλος, αυτοπροσδιορίζεται στον κοινωνικό χώρο που του παρέχει το θέαμα ή ο Δημιουργός και ιδιοκτήτης του θεάματος.
    Καλό είναι ο αναγνώστης αυτού του κειμένου, να καταλάβει ότι και αυτό το κείμενο που διαβάζει περιλαμβάνεται στον κόσμο των θεαμάτων όπως και τα πάντα στη Ζωή, όλα είναι θεάματα στα οποία καλούμαστε να συμεθέξουμαι.
    Έχει αποδειχθεί ότι ο λόγος, σε συνδυασμό με εικόνα και μουσική, είναι το ακαταμάχητο μέσον παιδείας στο καλό και το κακό, τη θλίψη και τη χαρά, τον πόλεμο και την ειρήνη, την κόλαση και τον παράδεισο, τον φόβο και την ανδρεία. Το σύνολο της Ανθρώπινης Ζωής πλέον εξαρτάται από τα κέφια, τις επιθυμίες και τα σχέδια των παραγωγών θεάματος οι οποίοι με την σύμπραξη όλων των υπολοίπων μέσων πολιτισμού, τεχνολογία, παιδεία, ψυχαγωγία, πολιτική και ανάγκες, διαμορφώνουν πολιτισμούς κατά τα κέφια τους, θετικά ή αρνητικά.

    Το βίωμα του παθητικού θεατή και καταναλωτή είναι πράγματι μεγαλειώδες, φέρτε στη μνήμη σας τον εαυτό σας απέναντι στην θαυματουργή οθόνη ενός μοντέρνου κινηματογράφου, ή το πάμπλουτο περιβάλλον ενός Σούπερ Μάρκετ και θυμηθείτε την εξαίσια αίσθηση του Εαυτού σας, που μέσω της ταύτισης, μετέχει στη δράση μιας συγκλονιστικής περιπέτειας, στις περιπέτειες ενός φλογερού έρωτα, στις αποκαλυπτικές αλήθειες ενός γοητευτικού ντοκιμαντέρ, σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Μέσι πρωταγωνιστή ή στην γοητεία ενός ηλεκτρονικού παιγνιδιού, όπου εντελώς απερίσκεπτα σκορπάς τον θάνατο παντού, ενώ θα μπορούσες να κάνεις το εντελώς αντίθετο, να μοιράζεις Ζωή παντού.…. Σκεφθήκατε ποτέ γιατί υπάρχουν μόνο παιγνίδια καταστροφής και καθόλου δημιουργίας;
    Ο θεατής είναι όντος Θεώμενός σ’ αυτό που παρακολουθεί, απόλυτα επικεντρωμένος, γοητευμένος και αιχμάλωτος του θεάματος μέσα στη μαγική σιωπηλή αίθουσα του Σούπερ Μάρκετ και του κινηματογράφου, του Νέου Πλατωνικού Σπηλαίου.

    Τέτοια αδρανή υποκείμενα δεν έχουν καμία αξία για τους επικυρίαρχους και δεν χρησιμεύουν σε τίποτε περισσότερο από αναλώσιμα υλικά κατά τις ανάγκες τους.
    Το παρόν ξεπούλημα αποδεικνύει ότι η πλύση εγκεφάλου που υπέστη ο Ελληνικός Λαός είχε μέγιστο αποτέλεσμα και τα αλλοδαπά και ντόπια κοράκια είναι έτοιμα να φάνε τις σάρκες του.

    Πίσω όμως από την παρούσα τραγική κατάσταση κρύβονται οι πραγματικές αιτίες του δράματος που ξεκίνησε με τον αφανισμό της δικής μας φυλής και αυτές είναι. Οι κλιματικές αλλαγές, ο υπερπληθυσμός, η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος η εξουσιολαγνεία των πραγματικών επικυρίαρχων και η δουλοπρέπεια των υπηρετών τους.
    Η οικονομική κρίση είναι η σχεδιασμένη πρακτική που θα οδηγήσει τους επικυρίαρχους στα Άστρα και εμάς στα ορυχεία, τα πτηνοτροφεία και τα βουστάσια, κάτω από τον έλεγχο της ευγονικής και των επιστημών που εμείς αναπτύξαμε και οι επικυρίαρχοι καπηλεύτηκαν.
    Οι αλυσίδες της δουλείας μας βρίσκονται στις ψυχές μας και όχι στο σώμα μας.
    Αν κατανοήσουμε ότι όλο αυτό το πλέγμα θλίψης, πόνου και βίας που σκεπάζει τον Πλανήτη, είναι ένα έντεχνο κατασκεύασμα των επικυρίαρχων για την ολοκληρωτικής επικράτησή τους τότε ίσως υπάρξει ελπίδα.

  8. 20/11/2011 στο 21:01

    Αγαπητοί φίλοι.
    Πριν πουληθούν όλα αυτά, έχουν πουληθεί ο Στρατός, η Δικαιοσύνη, οι πολιτικοί και τέλος έχουν διαφθαρεί οι αρετές του πληθυσμού. Ο Εμφύλιος που μας φυτέψανε κατάστρεψε και το τελευταίο ψήγμα αρετής και μετέτρεψε τον πληθυσμό σε αγέλες φοβισμένων και δουλοπρεπών ψυχών.
    Η δε τηλεόραση, οι επιστήμες, η διαφήμιση και η πορνογραφία, εκπόρνευσαν και τα τελευταία ίχνη αρετής που διασώθηκαν.
    Κύριοι είμαστε αιχμάλωτοι πανίσχυρων δυνάμεων και αναντιμετώπιστων εθισμών οι οποίοι μας σέρνουν στον ολικό αφανισμό.

    Τα γεγονότα έχουν αρχίσει να τρέχουν με ρυθμό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, διότι δεν είμαστε κύριοί τους, και διότι ακόμα ελπίζουμε. Όταν και οι τελευταίες ελπίδες εξατμισθούν τότε θα είναι αργά, δεν έμειναν πια φύλακες σ’ αυτόν τον τόπο..

    Είμαστε σκόρπιες φωνές ήθους, που προξενούν περισσότερο φόβο παρά έμπνευση για αγώνα, όλοι είναι κλισμένοι στο καβούκι τους περιμένοντας τους Βαρβάρους, αλλά Βάρβαροι πια δεν Υπάρχουν, υπάρχουν μόνο λυσσασμένα σκυλιά που διψασμένα περιμένουν το σύνθημα για αίμα και καταστροφή.

    Όσο γι’ αυτούς που περιμένουν την απάντηση του Ουρανού, ας προσέξουν ότι οι αντιπρόσωποί του είναι αυτοί που ορκίζουν αυτούς τους προδότες να εκτελέσουν σωστά το έργο καταστροφής που τους ανετέθη.

  9. cvs vcs
    20/11/2011 στο 16:07

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΙΛΟΙ – ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!! ΚΑΘΕ 1 ΚΑΙ 15 ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΖΗΡΟ ΤΑ ΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΓΑΤΕ ΚΙ’ΕΣΕΙΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΠΑΡΑΣΗΡΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΛΛΟΝΩΝ)?
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ…ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ- BONUSMANIAC, ΣΩΘΗΚΑΜΕ…

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΜΕ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ 5-6 ΚΑΛΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  10. martie
    19/11/2011 στο 22:47

    helloooo
    γιατι δεν λετε να συνειδητοποιήσετε οτι πτωχευσαμε ??!!!??
    αν δεν γινει αυτο, κοβονται τα λεφτα. και επειδη ολοι ξερουμε οτι αυτο συναινει ελλειψη απο πετρελαιο εως τροφιμα, φαρμακα, κοκ βια και αναρχια θα επικρατουσε σε μια ατακτη χρεοκοπια. η ελλαδα δεν παραγει τιποτα, μονο φραπεδες. για αυτο και ολοι εχουν σκυψει το κεφαλι.
    ωραια η περιουσια αλλά … αρκει να εχεις και να φας. τι θα φαμε αν, ή μαλλον οταν, πεινασουμε? τα ελληνικα ταχυδρομια?

    καμια πτωχευση δεν ειναι καλη, και παντα καταστρεφει και δεν δημιουργει. τι νομιζαμε? οτι θα οτωχευσουμε και δεν θα μας ξεσκισουν?

    αν σα λαος θελαμε να μας μεινουν τα ταχυδρομια και να πεινασουμε, να γινουμε τριτος κοσμος, θα ειχαμε ψηφισει κκε.

    λυπηρο αλλα δυστυχως η μονη λογικη συνεπια της απαραδεκτης διαχειρισης που καναμε τοσα χρονια. των κλεψιων και του παραλογου συστηματος μας.
    κριμα οντος

  11. Ιορδάνης
    19/11/2011 στο 14:26

    Έτσι…. Να πουληθούν όλα και όχι μόνο, να απαλλαγούμε πλέων από τους εργατοπατέρες των 10.000 € μηνιαίος. Να σταματήσει το μοναδικό στον ΚΟΣΜΟ πολιτικό σύστημα με κουμμουνιστική εργασία και καπιταλιστικούς μισθούς. Βαρεθήκαμε όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα να πληρώνουμε την χασούρα τον δημόσιων “οργανισμών”. Είμαι Έλληνας και στηρίζομαι στα χέρια μου και στην Ελληνική ψυχή μου και όχι στο δεκανίκι του δημόσιου χρήματος όπως κάνει το 90% των δημοσίων υπαλλήλων και το 100% των κατασκευαστικών εταιρειών.

    • 19/11/2011 στο 15:07

      Τραγικό το λάθος σου φίλε!
      Δεν θα προσκυνήσουμε την Τρόικα επειδή μισούμε τα σκουλίκια που καταχρέωσαν την πατρίδα μας.
      Η δημόσια περιουσία έχει αποκτηθεί με τους φόρους μας,την έχουμε κληρονομήσει με πολέμους,την κληροδοτούμε στα παιδιά μας.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!
      Δεν πρέπει να διώξουμε όποιον συμπατριώτη θέλει να αποκρούσει μαζί μας την κατοχή της πατρίδας μας.
      Έχει δ.υ. με ίδιους και χειρότερους μισθούς με του ιδιωτικού τομέα και προπάντων δ.υ. κοινωνικά απαραίτητους, π.χ. οι πυροσβέστες,εκπαιδευτικοί,υγειονομικοί,αστυφύλακες, στρατιωτικοί κ.ά. .
      Κι ο Εφιάλτης,από φθόνο κι ιδιοτέλεια, πρόδωσε την Ελλάδα…

      Ν.Κ.

      • Ιορδάνης
        20/11/2011 στο 13:49

        Ως Έλληνας δεν έχω προσκυνήσει κανέναν (ούτε τους εκάστοται πολιτικούς για ρουσφετάκια όπως μερικοί που τώρα “διαδηλώνουν”) και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε και τώρα. Στην Ιστορία που διαβάζω εγώ δεν λέει πουθενά ότι με πολέμους και θυσίες έχουμε αποκτήσει τον ΟΣΕ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και άλλους οργανισμούς…… Να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας;;;;; Τι;;; Χαλάσματα και δημόσιους υπαλλήλους;;;;; Συγγνώμη συμπατριώτη αλλά Ελλάδα δεν είναι οι δημόσιοι οργανισμοί, δεν είναι οι φόροι, δεν είναι το ευρώ ούτε η δραχμή, Ελλάδα είναι αυτά τα ιερά χώματα (σε όποια θρησκεία κι αν ανήκεις) και οι Έλληνες με τα ιδανικά και τις αρχές που έχουμε διδαχτεί, όχι από τα φιλελεύθερα και νεοελληνικά σχολεία, από τους γονείς μας, τους παππούδες μας και όλους τους προγόνους μας ως την αρχαιότητα.
        Κι ο Εφιάλτης, από φθόνο κι ιδιοτέλεια, πρόδωσε την Ελλάδα… αυτό ακριβώς να πεις σε όλους αυτούς, που φοβούμενοι μη χάσουν την θεσούλα τους, το βόλεμα τους και τον μισθουλάκο τους “μήνας μπαίνει – μήνας βγαίνει”, όπως καμαρώνουν, είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα….. ακόμα και προδοσία…..

  1. 09/04/2014 στο 12:05
  2. 24/03/2014 στο 12:35
  3. 03/02/2012 στο 13:50
  4. 02/02/2012 στο 18:07
  5. 29/01/2012 στο 10:15
  6. 15/01/2012 στο 22:26
  7. 12/01/2012 στο 14:33
  8. 08/01/2012 στο 16:25
  9. 20/11/2011 στο 13:44
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.