Αρχική > Διάφορα άλλα θέματα > Εκλογές 2012: Η Κατοχή θα συνεχιστεί;

Εκλογές 2012: Η Κατοχή θα συνεχιστεί;

30/03/2012

Όπως όλες οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν, τα κόμματα-λακέδες της Τρόικας ΔΕΝ θα πετύχουν άθροισμα ώστε να συγκυβερνήσουν. Επίσης, τα κόμματα της Αριστεράς, αποκλείεται να ομονοήσουν για συγκυβέρνηση.

Ωστόσο, με περίσσιο θράσος, η ΝΔ, επιχειρεί να βαφτίσει την προδοτική συνενοχή της  για την επιβολή της κατοχικής δανειακής σύμβασης, πατριωτική υποχρέωσή της, να κάνει το μαύρο, άσπρο. Η δε μετάλλαξη του  ΠΑΣΟΚ, ολοσχερώς αποσπασμένη της κατεδαφισμένης κοινωνίας που λιμοκτονεί, τυρβάζει ως νέα Αντουανέτα : Πεινάνε; Δώστε τους καλέ, λαθρομετανάστες ! Α, Βαγγέλω, θα την χάσεις την ( γουρουνο-) κεφαλή σου!

Και οι αντι-μνημονιακοί μας; Τσακώνονται και διαγκωνίζονται για τις καρέκλες, ορεγόμενοι να πλανέψουν τον προδομένο και τσαλαπατημένο αλλά οργισμένο Έλληνα πολίτη. Έτσι ενώ το ’74 μούσι+αμπέχωνο+σοσιαλισμός=λαμογιά+δημοσιοϋπαλληλίκι, σήμερα, φοριέται η… φουστανέλλα! Πήξαμε σε πατριώτες. Φασιστόμουτρα ξεκατινιασμένα, κάθε προέλευσης αρριβίστες, αναβαπτίζονται / μασκαρεύονται και γίνονται Γιάννης Αγιάννης, στο όνομα των νέων Αθλίων, του Αγίου Παντελεήμονα, του Κολωνού αλλά και της πλατείας-κάθε Πλατείας. Οι Αριστεροί μας, έχοντας διασπάσει όλο το καλοκαίρι το κίνημα στην πλατεία Συντάγματος και θέτοντας το ΠΑΜΕ απέναντι, συστημικοί αντιπολιτευόμενοι, φαντασιώνονται μέτωπα και κούτελα, όταν δεν μπορούν να μονιάσουν δυο γαϊδάρων άχυρα, τα μεταξύ τους άχυρα! Πιρουέτες σε ένα μονότονο βαλς : το ενιαίο-κάθε ενιαίο-Μέτωπο. Κακοί σπασίκλες, αιωνίως μετεξεταστέοι. Τυχαίο; Σίγουρα όχι.

Κι εμείς, οι εκτός τειχών και χωρίς Τύχη, τι κάνουμε;

Κατ’ αρχάς, δεν απογοητευόμαστε, δεν παραιτούμαστε, δεν απέχουμε. Το μάθαμε καλά το μάθημα του Πλάτωνα: » αν δεν ασχοληθείς με την πολιτική, θα σε κυβερνήσουν οι υποδεέστεροί σου». Κι άλλη λύση για να σωθούμε, από το γίνουμε, να είμαστε και να μείνουμε ενεργοί πολίτες, δεν έχουμε.

Δεύτερον, ήδη όλοι οι μεγαλόσχημοι Ευρωπαίοι μιλώντας είτε για την ανάγκη νέου δανείου στην Ελλάδα είτε για την καταστροφή της Ευρώπης αν η Ελλάδα αποχωρήσει, μας προϊδεάζουν πως έχουμε σημαντικές αναταράξεις εν όψει. Οπότε, η όποια ελληνική κυβέρνηση ή θα τα βγάλει πέρα ή θα βουλιάξει. Οπότε, νέες εκλογές. Άρα, Ελπίδα εν όψει!

Στο μεταξύ, θα δείξουν όλοι οι αναψόκοροι σωτήρες ή μειλίχιες σιγανοπαπαδιές, πόσα απίδια έχει ο κάθε σάκος. Τι θα διαπραγμετευτούν, τι θα νομοθετήσουν, τι θα καταφέρουν. 

Παράλληλα, στην Συρία θα τρέχει ο εμφύλιος, οι Κούρδοι θα διεκδικούν το δικό τους Κουρδιστάν, το Ιράν θα απειλεί και θα απειλείται. Το ευρώ θα κλονίζεται, τέλος Μάη θα ψηφίσουν οι Ιρλανδοί για το ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο, Πορτογαλία και Ισπανία δυσκολεύονται με τις υποχρεώσεις του χρέους της εκάστη και, τον Απρίλιο ψηφίζουν και οι Γάλλοι.

Συνοπτικά, είναι τόσες οι εξελίξεις και τόση η αστάθεια που αφενός, αποκλείεται να διαχειριστούν και ανταπεξέλθουν οι διαπλεκόμενοι, διεφθαρμένοι, αποτυχημένοι και πουλημένοι, συστημικοί πολιτευτές μας και αφετέρου, δεν θα επιτρέψουν και οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες να εκτραπούν. Επίσης, καθώς η ελληνική Α.Ο.Ζ. φαίνεται πως, περικλείει αποθέματα επαρκή να εκτονώσουν  την ενεργειακή κρίση και να ανακόψουν την κατάπτωση της Δύσης, προκύπτουν άφθονοι λόγοι για να ισορροπήσει η κατάσταση στην περιοχή και στην χώρα μας.

Είναι μια λαμπρή, μια μοναδική, μια ιστορική ευκαιρία, η Ελλάδα μας να ξαναγεννηθεί, να θεραπεύσει για πάντα τις παθογένειες του ραγιαδισμού και του παρασιτισμού. Να σταθεί στα πόδια της και να λάμψει. Να προσφέρει ενέργεια, ειρήνη, πνεύμα, στην Ευρώπη και στον Κόσμο ολόκληρο. Να ζωντανέψει την ιδεολογία του φωτοδότη ελληνισμού. Να πάρει την θέση που της αξίζει. Πρέπει ΟΛΟΙ μας, να ξαναπάμε σχολείο. Οι εκλογές θα είναι δύσκολο διαγώνισμα για τους Έλληνες πολίτες, όσους τουλάχιστον στέκουν ακόμη όρθιοι…

Ν.Κ.