Αρχική > Διάφορα άλλα θέματα > Κάθε γέννα έχει ζόρι…

Κάθε γέννα έχει ζόρι…

14/05/2012

Την 6η Μαϊου οι πολίτες απέρριψαν τον δικομματισμό και τα μνημονιακά από-κόμματα χωρίς να αποσαφηνίσουν την κυβερνητική διαχείριση.

Οι Σαμαράς-Βενιζέλος δέσμιοι των εξαρτήσεών τους από τους Τροϊκανούς αντιτίθενται στην λαϊκή ετυμηγορία και, με την συνδρομή των ΜΜΕ και των διεθνών τοκογλύφων, επιχειρούν με προσχήματα και ψέμματα, να την ανατρέψουν  και να επαναφέρουν την -κοινή με τους τραπεζίτες- δικτατορία τους. Πίεσαν για συνευθύνη-συνενοχή του Κουβέλη ο οποίος όμως επειδή δεν θέλει να αυτοκτονήσει πολιτικά-επειδή ελπίζει να γίνει ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ-γλύτωσε την φόλα.

Ο Τσίπρας προτάσσοντας την ιδεολογική «αριστερή» ταυτότητα αποφεύγει την ευθύνη να κυβερνήσει μιάς και το πρόγραμμά του ( όπως και του ΚΚΕ ) αναλώνεται σε παροχολογίες. Χωρίς πρόταση παραγωγικής ανασύνταξης της χώρας ούτε πολιτική εφικτής και βιώσιμης διαχείρισης  των αδιεξόδων της (που επέφερε ο δικομματισμός και τα αποκόμματά του), μέσα στην γενική κατάρρευση της Δύσης.

Προφανώς οδεύουμε σε νέες εκλογές. Και προφανέστερα πρέπει να επισφραγιστεί το αποτέλεσμα της 6ης Μαϊου.

Οπότε, να πάει σε μονοψήφιο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ, να μηδενιστούν ΛΑΟΣ και Μητσοτάκη-Μάνος, να πάει στο 15% ο Σαμαράς (ώστε μαζί με τον ΓΑΠ να εξαφανιστούν από προσώπου Γης). Και, να ανέβει και ξεπεράσει το 15% ο Καμμένος που βασικά εξέφρασε το κίνημα των αγανακτισμένων-εξεγερμένων Ελλήνων, να πάει στο 25% ο Τσίπρας και να μην έχει καμιά υπεκφυγή ( όπως και ο Κουβέλης ). Το δε ΚΚΕ με την Χ.Α. να περιθωριοποιηθούν όντας εξόχως διασπαστές του λαού, αμφότεροι. 

Τότε το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας θα αλλάξει οριστικά. Και μια είναι-η πολιτική διέξοδος και απάντηση στους διεθνείς και Ευρωπαίους τρομοκράτες: άμεση ανακήρυξη της ελληνικής Α.Ο.Ζ. !

Διότι συνεπάγεται πως: 

  1.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ η ελληνική ΑΟΖ  και παύουν οι τούρκικες πολεμοκάπηλες προκλήσεις αλλά και οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι επαναφέρουν τον σεβασμό τους για την Ελλάδα. Η Τουρκία εξαναγκάζεται να αποδεχθεί το Διεθνές Δίκαιο για την Α.Ο.Ζ. ! 
  2. Γνωρίζοντας οι δανειστές μας  τον πλούτο που περικλείει η ΑΟΖ, φυσικά θα αποσυμπιέσουν τις απαιτήσεις τους αφού  εξασφαλίζονται. 
  3. Διακόπτεται για εύλογο χρόνο ( π.χ. 6μηνο ) η καταβολή τοκοχρεολυσίων, οπότε δεν αφαιμάζεται ο προϋπολογισμός και μεταβιβάζονται κονδύλια στην κατανάλωση.
  4. Εκδίδονται ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με ενέχυρο την δημόσια περιουσία, ύψους 100 δις ευρώ.
  5. Ιδρύεται δημόσια επενδυτική Τράπεζα που διαχειρίζεται αυτό το ομολογιακό δάνειο. Κρατικοποιούνται και απορροφώνται οι ιδιωτικές Τράπεζες, με την εγγύση των καταθέσεων από την ΕΚΤ, που αδυνατούν να προβούν σε ανακεφαλαιοποίηση.
  6. Καταργούνται οι νόμοι σύστασης του ταμείου εκποίησης δημόσιας περιουσίας, της ασυλίας βουλευτών-υπουργών, της αντισυνταγματικής ελληνοποίησης αλλοδαπών και οι αντισυνταγματικές διατάξεις των δανειακών συμβάσεων.
  7. Συνάπτονται μισθώσεις λιμένων και ναυπηγείων με Κινέζικους και Ρώσικους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. 
  8. Διενεργείται δημόσιος λογιστικός έλεγχος του χρέους για να απορριφθούν επαχθή ή απεχθή δάνεια και να ανοίξει η απόδοση ευθυνών.  

Με αυτά τα μέτρα, διαμορφώνεται το πλαίσιο αναδιαπραγμάτευσης με τους δανειστές, κρατώντας την κυριαρχία και την συνοχή της η χώρα και η κοινωνία μας. Ο συσχετισμός που τα επιβάλλει είναι αυτός που προέρχεται από τις πολιτικές δυνάμεις που υπηρετούν πρωτίστως την πατρίδα και τον λαό είτε με την κυβερνητική συμμετοχή τους είτε με την ανοχή τους στην ψηφοφορία βουλευτικής εμπιστοσύνης.

Κάθε Έλληνας και Ελληνίδα που αγαπά την οικογένειά του και νοιάζεται για την περιουσία του καταλαβαίνει πως αυτό είναι το συμφέρον του. Και μπορεί να το επιβάλλει προπαντός εγκαταλείποντας κάθε υστεροβουλία και αλαζονεία που μας  διχάζει και μας φέρνει στον γκρεμό.

Ν.Κ.