Αρχική > Πολιτική > Ποιοί δεν θέλουν ως ΥΕΘΑ τον στρατηγό Φράγκο;

Ποιοί δεν θέλουν ως ΥΕΘΑ τον στρατηγό Φράγκο;

27/10/2014

ΦράγκοςΧθες το απόγευμα, σε διαδικτυακή ανάρτηση δημοσκοπική για να αντικαταστήσει τον απερχόμενο κ. Αβραμόπουλο στο ΥΕΘΑ ο στρατηγός ε.α. Φ. Φράγκος και ενώ το αποτέλεσμα ήταν περ. 450 υπέρ του κ. Φράγκου και 67 κατά ( ύστερα από 3 ημέρες έκθεσης ), εκδηλώθηκε μεθοδική καταψήφισή του. Σε λίγες ώρες, ως το βράδυ, 1700 περ. τον καταψήφιζαν και 600 τον υπερψήφιζαν. Όπως εύλογα γίνεται αντιληπτό, κάποιοι εντατικοποιήθηκαν και καταψήφισαν, οι ίδιοι και οι ίδιοι, εκατοντάδες φορές. Γιατί όμως να το κάνουν αυτό;

Πριν απ’ όλα, το πάθος της ενέργειάς τους, απεκάλυψε την απάτη τους: πού και πώς και γιατί βρέθηκαν 1700 να ψηφίσουν μέσα σε λίγες ώρες; Στην συνέχεια, αποδείχτηκε πως η επανάληψη στην ψηφοφορία, ήταν ελεύθερη.

Αλλά γιατί το μένος κατά του στρατηγού αυτού;

Αυτός λοιπόν ο στρατηγός ε.α., πέραν όλων των άλλων περγαμηνών του, πέραν από το αναμφισβήτητο δημοκρατικό ήθος του και την πίστη του στην δημοκρατία μας και στην πατρίδα μας, καθαιρεθείς από αρχηγός ΓΕΣ από τον κατάπτυστο Μπεγλίτη ως δήθεν επίφοβος πραξικοπηματίας υπέρ των εξεγερμένων «αγανακτισμένων», υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία ως υπηρεσιακός ΥΕΘΑ μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου 2012. Και τότε, πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού στρατού, πραγματοποιήθηκε γενική άμεση κινητοποίηση απ’ άκρου σε άκρο της Ελλάδας. Ο στρατηγός δε αυτός, ως αρχηγός ΓΕΣ, ολοκλήρωσε την κατασκευή αντιαρματικής τάφρου κατά μήκος των συνόρων μας στην Θράκη, η οποία αχρηστεύει των στόλο πλωτών γεφυρών της Τουρκίας ( ο μεγαλύτερος στον κόσμο ). Χωρίς να χρησιμοποιήσει ιδιώτες εργολάβους, παρά μόνο το τεχνικό Σώμα του Ε.Σ. .

Προφανώς θα έχει ενδιαφέρον και αξία, ο στρατηγός να ζητήσει την διεξαγωγή έρευνας από την ΕΕΤΤ για να εντοπιστούν και αποκαλυφθούν αυτοί που επιχείρησαν να τον διασύρουν-δυσφημήσουν έτσι ύπουλα και χυδαία.

Ευελπιστούμε και αυτό το περιστατικό που συνηγορεί στην αξία και το ήθος του κ. Φράγκου να προστεθεί στα εύσημά του. Και να αξιωθεί η πατρίδα μας και η δημοκρατία μας να τον αξιοποιήσει περαιτέρω.

Νίκος Καραβαζάκης

Κατηγορίες:Πολιτική