Αρχική > Πολιτική > Η ελλαδική Α.Ο.Ζ. είναι το έπαθλο του Βερολίνου και τα λύτρα που καταβάλλει η «μεταπολίτευση».

Η ελλαδική Α.Ο.Ζ. είναι το έπαθλο του Βερολίνου και τα λύτρα που καταβάλλει η «μεταπολίτευση».

13/07/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖΕκποιείται λοιπόν ακίνητη δημόσια περιουσία αξίας 50 δις ευρώ για να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη!

  1. Η συγκυβέρνηση που εκλέχθηκε για «να σκίσει τα μνημόνια» και προκάλεσε την συντριπτική απόρριψη των μνημονίων με το «ΟΧΙ» της 5/7/15, υπέγραψε το τρίτο και επαχθέστερο όλων μνημόνιο. Με ποιο δικαίωμα παρέβη τις προεκλογικές υποσχέσεις της, με ποιο δικαίωμα αψήφησε την λαϊκή ετυμηγορία του «ΟΧΙ» και με ποιο δικαίωμα δεσμεύει προς εκποίηση την δημόσια περιουσία; Είναι παράνομη, είναι αντισυνταγματική. Είναι ψεύτες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  2. Να γιατί δεν ανέφερε καν την λέξη ΑΟΖ ο Τσίπρας. Να γιατί δεν προχώρησε από κανένα μνημονιακό προδότη η ανακήρυξη της ΑΟΖ. Και να γιατί διακήρυξε την κατοχική υπαγωγή της Ελλάδας από το Καστελόριζο ο προδότης ΓΑΠ, εκεί όπου συναντώνται η ελλαδική και η κυπριακή ΑΟΖ. Γιατί αυτή, η ελλαδική ΑΟΖ είναι το έπαθλο του Βερολίνου και των funds, μέσω της τοκογλυφικής κατοχής της εξουθενωμένης Ελλάδας. Είναι το αντάλλαγμα για να παραμένει στην εξουσία η διαπλεκόμενη κομματοκρατία και το τραπεζιτικό συμπλήρωμά της (που θα λάβει και άλλα 25 δις από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας).
  3. Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015 είναι ιστορικό και μεγαλειώδες καθώς εκδηλώθηκε από ένα ταλαιπωρημένο, βασανισμένο, προδομένο, πενόμενο λαό, από έναν ιστορικό λαό, που γνώρισε την κτηνώδη αστυνομική βαρβαρότητα το 2011 και την ακατάπαυστη εξαντλητική τρομοκρατία των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Είναι παρακαταθήκη για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα τρομερά που έπονται της σημερινής προδοσίας. Είναι άσβεστη πηγή ανάτασης και θάρρους, υπομονής και επιμονής, αυτοί οι 3,5 εκατομμύρια συμπατριώτες μας που πρόταξαν το συλλογικό, το κοινωνικό, το πατριωτικό εμείς, στο ιδιοτελές, το αντικοινωνικό και ραγιάδικο εγώ. Είναι τρόμος και φόβος για τις κομματικές συμμορίες της διαπλεκόμενης «μεταπολίτευσης».
  4. Πρέπει να μετατραπεί σε ένα αδέσμευτο-ακηδεμόνευτο, μαζικό πολιτικό κίνημα το «ΟΧΙ». Σαμποτάζ των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, απαξίωσης των τραπεζών, απομόνωσης των κομμάτων της Βουλής, αυτενέργειας και πρωτοβουλιών συνεργατικών παραγωγικών. Για την αυτοπροστασία, την άμυνα και την επιβίωση των Ελλήνων, χρειαζόμαστε ένα μαζικό σύγχρονο πολιτικό «αντάρτικο» στο μεταίχμιο της μνημονιακής νομιμότητας.
  5. Και, πρέπει να ανασυσταθεί το πολιτειακό καθεστώς και το πολιτικό προσωπικό της πατρίδας μας. Χωρίς ιδεοληψίες, με ήθος στην πολιτική, με προτάγματα την πατρίδα και την κοινωνική δικαιοσύνη, με ανιδιοτέλεια, αμοιβαιότητα, ανταπόδοση, συμμετοχή και εναλλαγή. Με την χρήση της αυτοκριτικής ως φίλτρου αναβάθμισης και εξέλιξης, να αποβληθούν όλα τα ιδιοτελή, χαμερπή ή ημίτρελα σαπρόφυτα, που μόνο σύγχυση και διάσπαση ενσπείρουν.
  6. Η συγκυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί και να αντικατασταθεί από εξωκομματική, για να ακυρώσει το «Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο (ΑΤΜ)» και να οδηγήσει στην ανασύνταξη της πατρίδας και της κοινωνίας μας.

Νίκος Καραβαζάκης

Κατηγορίες:Πολιτική
  1. 13/07/2015 στο 18:18

    Πραξικοπηματάκι;

    Εντάξει δεν έγινε και τίποτα που εμείς είπαμε ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο και αυτοί μας το έφεραν. Μια πλακίτσα έκαναν και είπαν να μας ρωτήσουν. Δεν φανταζόντουσαν πως θα μας έπιανε το ρωμαίικό μας και θα τους λέγαμε όχι. Τι κλειστά ΑΤΜ , τι προπαγάνδα τόσα κανάλια, τόση δουλειά, τόση πλύση εγκεφάλου και δεν έπιασε τόπο. Είμαστε και κολολαός. Δεν μπορείς στο παραμικρό να τον εμπιστεύεσαι. Σιγά μην μας ξαναεμπιστευτούν δημοψήφισμα. Ευτυχώς που έθεσαν σε εφαρμογή το παλιό καλό κόλπο του άλλο υπόσχονται προεκλογικά και άλλο τελικά πράττουν . Έλα βρε χαζούλη εμείς δεν εννοούσαμε αυτό που εσύ νόμιζες… (θα το εννοούσαμε μόνο στην περίπτωση που θα έλεγες ναι. ) Τι σκέπτονται μερικοί; Μα είναι δυνατόν να συγκρουστούμε πραγματικά και να φύγουμε από το ευρώ; <> Ακόμα αντιστέκεται ο εγκέφαλός του γραικού; Μπλα μπλα μπλα μπλα….

    Φυσικά πρέπει να είσαι και πολύ μακάκας για να έχεις ξεχάσει το <> και το <>…
    Σ.Κ.

  2. 13/07/2015 στο 18:16

    Όλα αυτά τα είχαν υπογράψει από το 2010. Πέντε χρόνια μετά ΑΚΟΜΑ δεν κατάφεραν, όσες κυβερνήσεις πέρασαν, να τα υλοποιήσουν. Είναι απλά άλλος ένας που έβαλε την υπογραφή/αυτόγραφό του, ΜΟΝΟ για την Ιστορία..
    Τώρα είναι η ώρα του λαού. Υπέγραψαν όλοι οι προδότες, έκλεισε το γραφειοκρατικό, οι πράξεις μόνο εκκρεμούν…
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!
    Σ.Λ.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.