Αρχική > σκοπιανό, Εθνικά, Πολιτική > ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

18/06/2018


ΝΑΙ ή ΟΧΙ

ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;

 

Η «Συμφωνία των Πρεσπών» της 17/6/2018 δεσμεύει την Ελλάδα σε μέγα εθνικό ζήτημα, όπως είναι η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια. Προφανώς πρέπει να ερωτηθεί ο λαός-κάτι το οποίο θα πράξουν με δημοψήφισμα οι Σκοπιανοί-εάν εγκρίνει ή όχι την Συμφωνία αυτή, που ενώ έχει ήδη εκφραστεί με ιστορικής μαζικότητας συλλαλητήρια, αγνοείται και παρακάμπτεται από την κυβέρνηση,. Με την μαζική και ακομμάτιστη αυτή διαδικτυακή συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών, αναμένουμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση και την Βουλή, να προχωρήσουν στην διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Εμείς οι Έλληνες πολίτες που υπογράφουμε, ζητάμε να διεξαχθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,
έγκρισης ή απόρριψης,
της Συμφωνίας των ΥΠΕΞ Ελλάδας και FYROM,
που υπεγράφη στις Πρέσπες στις 17/6/2018, για την ονοματοδοσία της FYROM.

 

https://www.gopetition.com/petitions/δημοψηφισμα-για-την-μακεδονια.html

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο υπάρχει η Συμφωνία σε κείμενο pdf:

Click to access symfonia_skopiano.pdf

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Επειδή από αρκετούς φίλους και φίλες επισημαίνεται κάποια δυσκολία τους στην ηλεκτρονική υπογραφή τους, μπορούν να μας στείλουν στο email: nbsv@otenet.gr τα στοιχεία τους και να τους καταχωρήσουμε εμείς. Τα απαραίτητα στοιχεία είναι:

Όνομα και Επώνυμο, περιοχή/διεύθυνση κατοικίας, email (και αριθμό κινητού τηλεφώνου, αν τυχόν χρειαστεί επιπλέον επιβεβαίωση ή κάποια διευκρίνιση).

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Στα συλλαλητήρια:

Μπορούν να συλλέγονται εγγράφως υπογραφές, με ακριβώς το ίδιο κείμενο και μορφή σε πρωτότυπο που εμείς αποστέλλουμε και μόνο για όσους/όσες δεν υπογράφουν ηλεκτρονικά ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση διπλοεγγραφών.

Στην συνέχεια οι συλλέκτες επικοινωνούν μαζί μας ηλεκτρονικά (ως άνω) ή τηλεφωνικά (6983346051) για να παραλάβουμε τις υπογραφές.

  1. 18/06/2018 στο 17:08

    Reblogged στις Macedonian Ancestry.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.