Αρχική > Πολιτική > Κίνημα ΟΧΙ εναντίον Α.Τ.Μ. (Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο).

Κίνημα ΟΧΙ εναντίον Α.Τ.Μ. (Αριστερό Τρίτο Μνημόνιο).

12/07/2015

45c21-oxi

  1. Οι ψηφίσαντες 6,16 εκατ. Έλληνες πολίτες στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 είναι περισσότεροι από 79% του εκλογικού σώματος, που αριθμεί στην πραγματικότητα 7,8 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες. Σημειώνουμε πως με τα άρθρα μας Πρώτες παρατηρήσεις επί της απογραφής του 2011. και Πρώτες επισημάνσεις επί των προβλημάτων εκ της εθνικής απογραφής του 2011. και Η αληθινή και πραγματική εκλογική ισχύς της απόρριψης των μνημονίων-δικομματισμού. έχουμε καταδείξει την εσφαλμένη πρόσληψη ως βάσης υπολογισμού των εκλογικών αποτελεσμάτων αυτή του Υπ. Εσ. που συμπεριλαμβάνει και απόδημους Έλληνες στο εξωτερικό, στους οποίους ΔΕΝ αποδίδεται καν το δικαίωμα της ψήφου!.
  2. Η από οποιαδήποτε έποψη εκλογική συμμετοχή των Ελλήνων είναι άκρως ενθαρρυντική για τα μελλούμενα στον τόπο μας, ταυτίζεται αριθμητικά και με τον οικονομικά ενεργό πληθυσμό της χώρας μας, δεν απαντάται σε καμία δυτική ή ευρωπαϊκή χώρα. Είναι ταυτοτικό στοιχείο του ελληνισμού που εγείρεται σύσσωμος καθώς δεινοπαθεί σήμερα. Είναι πρωτεύον και κρίσιμο δεδομένο εφεξής για όσους συνωμοτούν και εχθρεύονται  την χώρα μας. Είναι η πολιτική βάση όπου μπορεί να ανοικοδομηθεί η παραγωγική και κοινωνική συνοχή της οικονομίας, της κοινωνίας της πατρίδας μας. Ειδικά μάλιστα το 61,4% του ΟΧΙ, είναι η πιο μάχιμη πολιτικά μάζα του ελληνικού έθνους σήμερα, είναι όσοι αψηφούν την τρομοκρατία και τον ραγιαδισμό, είναι όσοι προτάσσουν το εμείς από το εγώ.
  3. Η πολιτική τάξη της πατρίδας μας, απαξιωμένη και περιφρονημένη από τον λαό μας αλλά και διεθνώς, φαίνεται πως αποκτά και νέα μέλη, αυτά της σημερινής συγκυβέρνησης. Που διαγράφουν την εκπεφρασμένη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ιστορικού και μεγαλειώδους ΟΧΙ της 5/7/15 -3,7 εκατομμύρια πολίτες!- και παραδίδουν ανυπόληπτοι, ταπεινωμένοι και εξαχρειωμένοι την χώρα μας στα αιμοδιψή τοκογλυφικά ναζιστοτραφή τέρατα του Βερολίνου. «Δεν ξέραμε», «δεν ήμασταν προετοιμασμένοι» ψελλίζουν οι άθλιοι απατεώνες που «έσκιζαν μνημόνια» προεκλογικά. Βέβαια, η ιστορία της Ελλάδας θα ευγνωμονεί το ΣΥΡΝΕΛ/Τσίπρα καθώς επέτρεψε να διατρανωθεί η λαϊκή βούληση με το ΟΧΙ και, έκλεισε με την διάλυση της Αριστεράς, την διαπλεκόμενη κομματοκρατία της «μεταπολίτευσης».
  4. Όπως έχουμε ήδη γράψει (Ο θρίαμβος του ελληνικού ΟΧΙ είναι υπεράνω της συγκυβέρνησης και των κομμάτων.) «να ζητήσει διαγραφή του παράνομου χρέους και επαναδιαπραγμάτευση του υπολειπομένου, συμψηφισμό των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και του γερμανικού πολεμικού χρέους, να προχωρήσει στην ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, στην ανάθεση σε ανάδοχο διαχειριστή της τιτλοποίησής της και, στην θέσμιση μονίμου κοινού διυπουργικού συμβουλίου με την Κυπριακή Δημοκρατία για την από κοινού πολιτική τους σε όλα τα διεθνή όργανα όπου συμμετέχουν αλλά και για σφυρηλάτηση στο εσωτερικό του ελληνισμού της συνοχής του, δυναμώνοντάς τον εκθετικά. Εφόσον δε από την πλευρά της ΕΚΤ συνεχιστεί ο εκβιαστικός αποκλεισμός ρευστότητας στην αγορά μέσω των κλειστών τραπεζών, να χρησιμοποιήσει προσωρινά την έκδοση κάποιου παράλληλου νομίσματος, που ήδη και αυτό έχει προεξοφληθεί διεθνώς, ουδέτερα.
  5. «Για εμάς παραμένει μοναδική διέξοδος, πρώτη απαίτηση και ζωτική διεκδίκηση, η εξωκομματικής στελέχωσης, υπερκομματικής στήριξης, δημοκρατική-πατριωτική, αντιμνημονιακή-αναπτυξιακή, κυβέρνηση. Και, παντού, οι πρωτοβουλίες των πολιτών πρέπει να συνθέτουν και να κατατείνουν σε ένα πλέγμα νέων ανθρώπινων σχέσεων με αμοιβαιότητα και ανταπόδοση, αυτοσεβασμό και δημιουργία. Η χώρα μας είναι ρημαγμένη, το πολίτευμα σάπιο, ο κόσμος σε κρίση, σωτηρία δεν προσφέρεται από πουθενά, ό,τι καταφέρουμε μόνο με τις δικές μας δυνάμεις. Μαζί με τους αδελφούς μας Κυπρίους.» Κερδίζεται μάχη με τροχιοδεικτικά και πόλεμος με παπατζήδες;
  6. Μπορούμε -και πρέπει- να συντάξουμε το «κίνημα ΟΧΙ» για την αυτοάμυνα και την επιβίωσή μας. Ένα πολιτικό κίνημα εκτός κομμάτων και ιδεοληψιών, με δομές συμμετοχής-διαφάνειας-εναλλαγής, με πνεύμα αμοιβαιότητας-ανταπόδοσης-αυτοσεβασμού. Στις αλυσίδες της νέας Κατοχής που μας οδήγησε η «μεταπολίτευση» να αντιπαρατάξουμε το φορολογικό σαμποτάζ, την αφαίμαξη των τραπεζών από τις καταθέσεις μας, την σύσταση λαϊκών συμμετοχικών εταιρειών. Πνιγόμαστε ή μαχόμαστε;

Νίκος Καραβαζάκης.

Κατηγορίες:Πολιτική
  1. 13/07/2015 στο 18:32

    Φτάσαμε στο τέλος της «μεταπολίτευσης». Όλες οι παραλλαγές της πολιτικά χρεοκόπησαν. Μπορεί και πρέπει να ανασυνταχθεί το πολίτευμα και το πολιτικό καθεστώς της χώρας. Θέλει δουλειά πολλή και μεγάλη προσοχή. Οι εγκάθετοι, διασπαστές, ημίτρελοι και δολιοφθορείς θα υπάρχουν, όπως πάντα αλλά έχουμε γνώσεις και πείρα πια.
    Ν.Κ.

  2. Αλέξανδρος Λεονταρίτης
    13/07/2015 στο 16:36

    Νίκο όπως πάντα καλά τα λες μα για άλλη μια φορά ενώ καταγράφεις λεπτομερώς όλα εκείνα που μας έφεραν να εγκλωβιστούμε σ’ αυτόν τον τρομερό Λαβύρινθο και τα άλλα που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από αυτόν, δηλαδή την σύσταση ή σύνταξη όπως λες εσύ, του «Κίνημα ΟΧΙ», του οποίου επανειλημμένα υπήρξε Ιστορικά η σύστασή του «Μεγάλη Ανάγκη» δια την ύπαρξη και επιβίωση των Ελλήνων, πλην όμως ο Ελληνικός Λαός ως Σίσυφος ευρέθη και πάλι μετά τους Αγώνες του, στο βάθος της χαράδρας φορτωμένος το δυσβάστακτο φορτίο, ξεκινώντας και πάλη την αποχαυνωτική ανάβαση. Όλα αυτά συμβαίνουν πάντα για τρεις κυρίως Λόγους:.
    α) Σκόπιμα δεν καθορίζεται σαφώς ο ΣΤΟΧΟΣ μας, ο ΕΧΘΡΟΣ μας, αυτό που πρέπει να αντιπαλέψουμε για να φτάσουμε στο Καθοριστικό Αποτέλεσμα, όποιο κι’ αν είναι αυτό. (Από τον περασμένο Φλεβάρη η Κυβέρνηση έχει αναλωθεί σε ατελέσφορες διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ και τους Νεοναζί, ενώ και αυτοί κατευθύνονται, όπως και οι δικοί μας άλλωστε από την «Νέα Τάξη Πραγμάτων», δηλαδή τους Παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι προς επίτευξη των Στόχων τους, έχουν αναβιώσει την Αριστοκρατία, βλέπε «Καλλικράτης» και οι Έλληνες γεννημένοι Ελεύθεροι και Δημοκράτες, δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιες καταστάσεις Δουλείας.
    β) Βεβαίως επιτακτική ανάγκη είναι ή Δημιουργία και Σύσταση του «Κινήματος ΟΧΙ» αλλά ποίοι Πολιτικά Ουδέτεροι και Αδέσμευτοι θα είναι οι Διοργανωτές του τη στιγμή που ο Ελληνικός Λαός στο σύνολό του έχει εναποθέσει το μέλλον του στα χέρια του κουμπάρου Βολευτή; Βεβαίως ένα Δημοψήφισμα (πως μπορεί να γίνει αυτό;), που θα διοργάνωνε ο γνωστός μας Συνταγματολόγος Γεώργιος Κασιμάτης ή έστω η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα μπορούσε να συγκεντρώσει τους Οπαδούς του «ΟΧΙ», αλλά πόσο είναι αυτό εφικτό;
    γ) Τέλος αν τελικά κατορθώσουμε να συγκεντρώσουμε το Σπουδαίο αυτό «Κίνημα ΟΧΙ», πως τελικά θα αποκλείσουμε από τους Ουδέτερους Πολιτικά Ηγέτες του, Εκείνους τους Λαοπλάνους που έχουν μάθει απ’ έξω κι’ ανακατωτά ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΆΛΑ, μήπως με την εξέταση επί ικανή χρονική περίοδο, σημειωμάτων οπαδών του «ΟΧΙ» από τις περιοχές των υποψηφίων Ηγετών;
    Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα να πραγματοποιηθούν αλλά αν θελήσουμε πράγματι να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας κάνοντας πίσω το «ΕΓΩ» και προτάσσοντας το Παντοδύναμο «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» τότε πιστεύω όλα είναι Δυνατά και Κατορθωτά.

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.