Αρχική > Κύπρος / κυπριακό > » ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ … «

» ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ … «

27/02/2015

Κυπριακή σημαία ανεμίζουσαΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ

στην εκδήλωση του ΚΥ.ΚΕ.Μ. στη Λάρνακα…

__________________________________________________________________________________________________

 

Χθες, 26 Φεβρουαρίου 2015, τραμπούκοι εισέβαλαν στον χώρο εκδήλωσης που διοργάνωσε το Κυπριακό Κέντρο Μελετών στη Λάρνακα, με θέμα «Την Αμμόχωστο» και ομιλήτριες την πρώην Υπουργό Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή και την Ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους.

 

Οι τραμπούκοι, οι οποίοι προφανώς επιστρατεύθηκαν για να προωθήσουν «επιστροφή στην ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ Αμμόχωστο υπό Τουρκική Διοίκηση», οχλαγώγησαν σε βαθμό που διέκοψαν τις ομιλίες και, τελικά, ακύρωσαν την εκδήλωση…

 

ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ το γεγονός, το οποίο δυστυχώς προβλέπουμε πως ΔΕΝ θα είναι το τελευταίο, υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:

 

Το Δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ το «Σχέδιο Λύσης Αννάν» και έδωσε τη σαφή εντολή:

 

ΟΤΙ «σχέδια» που διαλύουν το κυρίαρχο κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας ΔΕΝ συζητούνται, καθώς και ΟΤΙ οποιοδήποτε άλλο θέμα συζητείται, αρκεί το αποτέλεσμα να ΜΗΝ θίγει την κυριαρχία του Κράτους και να ΜΗΝ πλήττει τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των νομίμων Κυπρίων Πολιτών.

 

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζουμε τέσσερα (4) γεγονότα:

 

1ον, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ από το Δημοψήφισμα, ο Βρετανός αρχιτέκτονας του «Σχεδίου Αννάν» Λόρδος Χάνεϋ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι «εάν το σχέδιο απορριφθεί, ΕΜΕΙΣ (δηλαδή οι Βρετανοί) θα το φέρνουμε ξανά και ξανά, μέχρι που να το αποδεχθείτε…».

 

2ον, Επίσης ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ από το Δημοψήφισμα, ο τότε επί κεφαλής της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, αφού πρώτα είπε ΝΑΙ στο Σχέδιο Αννάν, τελικά ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι «θα πούμε ένα χλιαρό ΟΧΙ, ΜΕΧΡΙ που να τσιμεντώσουμε το ΝΑΙ…».

 

3ον, ΤΟ ΒΡΑΔΥ του Δημοψηφίσματος, ανώτατο τότε στέλεχος της ηγεσίας του ΔΗΣΥ επίσης ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι «το 76% των Ελλήνων της Κύπρου που είπε ΟΧΙ έκαμε λάθος…».

 

4ον, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ από το Δημοψήφισμα, ο τότε Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ότι «την επόμενη φορά ΔΕΝ θα αφήσουμε τίποτε στην τύχη…».

 

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ από τον Απρίλη του 2004, με Αρχιτέκτονες (και πάλιν) τους Βρετανούς και Εργολάβους (και πάλιν) Ντόπιους, από τις ΗΓΕΣΙΕΣ των δύο μεγαλυτέρων Πολιτικών Κομμάτων και μερικούς ακόμα κομπάρσους του Κέντρου, για να ακολουθήσουν:

– ΥΠΟΣΚΑΨΗ και τελική αποκαθήλωση του Προέδρου Παπαδόπουλου.

– ΚΑΤΑΛΗΨΗ της εξουσίας από τον τότε ηγέτη του ΑΚΕΛ (2008-2013), με την υποστήριξη στο Εθνικό Ζήτημα από τη ΗΓΕΣΙΑ του ΔΗΣΥ και των κομπάρσων του Κέντρου.

– ΠΑΡΑΔΟΣΗ της εξουσίας στον τότε ηγέτη του ΔΗΣΥ (2013 μέχρι και σήμερα), με την υποστήριξη στο Εθνικό Ζήτημα από τη ΗΓΕΣΙΑ του ΑΚΕΛ και των κομπάρσων του Κέντρου.

 – ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ του ΝΑΙ, με τη Συμφωνία Χριστόφια-Ταλάτ της 23ης Μαΐου 2008

  ως ΒΑΣΗ για παραπέρα…

– ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, με τη Συμφωνία Αναστασιάδη-Έρογλου της 11ης Φεβρουαρίου 2014, της διαδικασίας προς τελική «διευθέτηση» Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας 2 κρατών, με ΤΕΛΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ την τουρκοποίηση της Κύπρου υπό βρετανική κηδεμόνευση…

 – ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ του συνομωτικού 3πτυχου «Οικονομική Δυσπραγία – Κοινωνική και Ηθική Εξουθένωση – Επιβολή Διευθέτησης ΔΔΟ» [2008 και διαρκώς μέχρι σήμερα]…

 ΕΝΑ από τα μέσα μεθόδευσης και υλοποίησης της (από το 2004) συνομωσίας, αλλά και προπαγάνδας για «το ΝΑΙ στη ΔΔΟ», είναι και η δημιουργία ψευδαισθήσεων στους Έλληνες Κυπρίους, για ΔΗΘΕΝ «μετεξέληξη -και όχι εξαφάνιση- της Κυπριακής Δημοκρατίας», για ΔΗΘΕΝ «πλουτισμό και ευημερία σε συνεργασία με την Τουρκία», για ΔΗΘΕΝ «επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της» και άλλα σνθήματα, όπως υποβάλλονται εκάστοτε από τους Αρχιτέκτονες της Συνομωσίας.

 

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ να ενημερώσει και διαφωτίσει σωστά τους Έλληνες Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις καταστροφικές συνέπειες των τεκταινομένων, έχει πλέον να αντιμετωπίσει και ΕΚΕΙΝΟΥΣ που οι συνομώτες επιστράτευσαν, για να ανατρέψουν κάθε εστία αντίστασης και αξιοπρέπειας…

 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ερμηνεία των χθεσινών τραμπουκισμών και ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ που νομίζουν οι Αρχιτέκτονες και οι Εργολάβοι της καταστροφής της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι θα επιτύχουν… ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.

Π. Ιωαννίδης

Κατηγορίες:Κύπρος / κυπριακό