Αρχική > Διεθνή, Κύπρος / κυπριακό > «Το τρίο της καταστροφής!»

«Το τρίο της καταστροφής!»

08/07/2016

 

Κύπρος κατεχόμενη

Δύο “cow-boys” (Μπούς και Μπλέαρ) και ένας αρχηγός της ΜΙ6 στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας (Σερ Ντίαρλαβ) , κατέστρεψαν, εισβάλοντας παράνομα και  με ψευδείς παραστάσεις , μια κυρίαρχη χώρα μέλος του ΟΗΕ και έκαναν την Μέση Ανατολή άνω –κάτω, δολοφόνησαν και  ορφάνεψαν χιλιάδες, προκαλώντας τελικά την άνοδο των αποκεφαλιστών του λεγόμενου ισλαμικού κράτους. Με αποτέλεσμα να υποφέρει ανεπανόρθωτα ολόκληρος ο κόσμος !

Χαρακτηριστικός ο τίτλος είδησης του Μπι Μπι Σι «MI6, a Hollywood movie and faulty intelligence”.

 

Ωχριούν τα ψέματα του Άντονυ Ίντεν το 1956 στη Βουλή των Κοινοτήτων και  τα κατορθώματά του στο Σουέζ για τα οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί.   Και το τραγικό-ειρωνικό του όλου πορίσματος Τσίλκοτ , 2.6 εκ λέξεων σε  12 ογκοδέστατους τόμους (ηλεκτρονικώς 58 pdfs)  που πήρε επτά ολόκληρα χρόνια έναντι δεν ξέρω πόσων εκατομμυρίων λιρών,  είναι ότι με όλες τις αποκαλύψεις και κατηγορίες εις βάρος τους κανένας δεν πρόκειται να πάει φυλακή!!  Και με αναίδεια χιλίων πιθήκων αμετανόητος ο Τόνυ Μπλέαρ,  εφόσον δηλώσει ότι καλά έπραξε και θα το ξανάκανε το ίδιο! Ενώ ο άλλος συνεργάτης του,  τουρκόφιλος Τζάκ Στρό που ήταν ο Υπ. Εξωτερικών του το 2003,  δηλώνει ότι εκ των υστέρων υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις που τις αγνόησαν!!!

 

Μεταξύ των δύο πανωλεθριών όμως υπάρχει ακόμα μία για την οποία δεν είδαμε καμία Έρευνα «Τσίλκοτ». Του άλλου δίδυμου στην υπηρεσία της Α.Μ, Χάρολτ Γουίλσον/Τζέιμς Κάλλαχαν για την συμπαιγνία τους με τον σφαγέα Ετσεβίτ για την εισβολή και ανατροπή του στάτους κβό στην Κύπρο (Κυπριακής Δημοκρατίας) και αντικατάστασής του με δύο κράτη…

 

 

Φανούλα Αργυρού