Αρχική > ΑΟΖ, Πολιτική > Κοτζιάς-Ροζάκης…

Κοτζιάς-Ροζάκης…

16/07/2016

Καρυώτης-Ροζάκης

Ο καθηγητής Χ. Ροζάκης υπέρμαχος του ενδοτισμού με την Τουρκία στο Αιγαίο και πολέμιος της ανακήρυξης της ελλαδικής ΑΟΖ είναι ο διορισμένος επικεφαλής της επιστημονικής επιτροπής του ΥΠΕΞ https://dia-kosmos.blogspot.gr/2016/01/blog-post_4.html, από τον «Σουσλώφ» (υποκοριστικό του τέως ιδεολογικού υπεύθυνου του ΚΚΕ)-Κοτζιά.

Ο Ν. Κοτζιάς διορίζει αυτόν που συνετρίβη κατά την δημόσια αντιπαράθεση με τον καθηγητή Θ. Καρυώτη για την ελλαδική ΑΟΖ που διοργάνωσε το «economist»Κατά κράτος υπερίσχυσε ο καθηγητής Θ. Καρυώτης., τον Ιούνιο του 2013. Την οποία εκδήλωση, το ίδιο το «economist» στην συνέχεια εξαφάνισε λογοκρίνοντάς την! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αυτολογοκρίνεται το » THE ECONOMIST » για να μην προβάλλεται η ελληνική Α.Ο.Ζ. .

Ο Ν. Κοτζιάς λοιπόν αυτόν τον πολιτικό παράγοντα θέλει επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλό του, παρακάμπτοντας όπως γνωρίζει ότι η επιστήμη χαρακτηρίζεται από τον χρήστη της-δεν είναι «ουδέτερη»- και παραβλέποντας πως είναι ήδη αυτός ο «επιστήμων» δεινά ηττημένος, επιστημονικά και πολιτικά.

Τι θλιβερό χάλι για το «καμάρι» του Χ. Φλωράκη. Ή, τι αναπόφευκτα φυσιολογική  κατάντια για έναν άγριο καριερίστα ΚΝίτη του ΚΚΕ.

Νίκος Καραβαζάκης

Κατηγορίες:ΑΟΖ, Πολιτική
  1. christos
    17/07/2016 στο 09:19

    Εκεινον τον ιουνιο του 2013 ημουν παρων κατα την διαρκεια της αναπτυξεως των επιχειρηματων ενος εκαστου για την Ελληνικη ΑΟΖ. Παρα ταυτα κ Ροζακη δεν καταλαβα γιατι επιμενετε τοσο πολυ γι αυτη την μετριοπαθη σας σταση.Γιατι δεν δεχεστε κατι που ολος ο κοσμος καταλαβαινει? Βεβαιως δεν ειναι αναγκαιο αυτος που καταλαβαινει οτι αποδεχεται ταυτοχρονα. Εσεις ομως γιατι δεν αποδεχεσθε? ΔΕΝ ΕΙΣΑΤΕ ΤΥΧΑΙΟΣ…..

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.
Αρέσει σε %d bloggers: