Αρχική > Δημοτικά, Πολιτική > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 2 ) : Ι. ΣΑΚΚΑΣ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 2 ) : Ι. ΣΑΚΚΑΣ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

01/02/2014

Σακκάς Ι.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 2 )

Ήδη από τις 23/1/2014, έχει ανακοινωθεί από την δημοτική κίνηση «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ», η πρόταση υποψηφιότητας ως δημάρχου της Αθήνας, του τ. εισαγγελέα κ. Σακκά Ιωάννη. Η πρόταση αυτής της υποψηφιότητας είχε γνωστοποιηθεί  και σε διάφορες διμερείς συναντήσεις περί συνεργασίας στις δημοτικές εκλογές, τον Δεκέμβριο του 2013 και είχε γίνει ευμενώς δεκτή.

Ο ίδιος ο κ. Ι. Σακκάς, είχε ανακοινώσει το ενδιαφέρον του για την διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας, στις 22/1/2014 σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου ήταν προσκαλεσμένος.

Την 23/1/2014, σε δημόσια ομιλία του ο τ. εισαγγελέας κ. Ι. Σακκάς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αθηναίων. Στη συνέντευξή του αυτή έλαμψαν δια της απουσίας τους τα ΜΜΕ, «καθεστωτικά» και «μη καθεστωτικά».

Χθες, κατά την ανακοίνωση από τα ΜΜΕ των κομματικών υποψηφίων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πάλι αποσιωπήθηκε η υποψηφιότητα του κ. Ι. Σακκά ενώ υπήρξε αναφορά στον υποψήφιο της Χ.Α. κ. Η. Κασιδιάρη και στους μεμονωμένους πρώην-συνυπεύθυνους- δημάρχους, Καμίνη και Κακλαμάνη.

Αυτή η αποσιώπηση της υποψηφιότητας του κ. Ι. Σακκά από τα ΜΜΕ, αποδεικνύει ότι η επιλογή των Ακομμάτιστων Αθηναίων Πολιτών ήταν εύστοχη και διορατική για το  δημοκρατικό μέλλον του Δήμου της Αθήνας και της προστασίας των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Δημοτών-Πολιτών.

Τελικά ο κ. Ι Σακκάς εκτός από μοναδικός ακομμάτιστος, μόνος πραγματικά Αθηναίος δημότης, θα είναι και ο μόνος αποσιωπούμενος υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων;

Δεν είναι κακή αρχή για τον προεκλογικό αγώνα του…

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Αθήνα 1/2/2014

Επισυνάπτονται:

  1. Θετικές διεργασίες παρέμβασης των δημοτών της Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές.
  2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  3. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ι. ΣΑΚΚΑ
  4. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ” ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ “
  5. Ομιλία Ι. Σακκά, υποψηφίου δημάρχου Αθήνας.
Κατηγορίες:Δημοτικά, Πολιτική