Αρχική > Δημοτικά, Πολιτική > Η κομματοκρατία να σπάσει από τους Αθηναίους.

Η κομματοκρατία να σπάσει από τους Αθηναίους.

09/02/2014

Αθήνα!Ο κομματισμός ( ξανά ) απειλεί τον Δήμο της Αθήνας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όλα τα κόμματα της Βουλής ανακοινώνουν υποψηφίους για τον Δήμο της Αθήνας από το «μαντρί» τους. «Μαυρογιαλούροι» και υβρίδια των κομματικών γραφείων, έρχονται να «περισώσουν» αυτά που οι δικές τους παρατάξεις έχουν καταστρέψει δεκαετίες τώρα στην βαριά κακοποιημένη Αθήνα.

Οι δημότες της Αθήνας, αυτή την φορά όμως, δεν παγιδεύονται στις σειρήνες ή στην απογοήτευση της  αποχής. Ούτε πρόκειται να εγκλωβιστούν σε κομματικές ή ιδεολογικές «στάνες».

Με την ψήφο τους μπορούν να καταδικάσουν την κομματοκρατία και την διαφθορά που έφερε 167 εκατομμύρια ευρώ χρέος στην Αθήναhttp://news.in.gr/economy/article/?aid=1231293596. Να καταδικάσουν αυτούς που προκάλεσαν πτωχεύσεις και απολύσεις, διάλυση της Κοινής Ωφέλειας, αυτούς που επέτρεψαν την  πλημμύρα παράνομων αλλοδαπών και μεταναστών, την εκτόξευση της εγκληματικότητας. Αυτούς που απερίσκεπτα κατασκευάζουν  ισλαμικό τέμενος  και προβοκατόρικα υπόσχονται «2 τζαμιά σε κάθε γειτονιά» ( Καμίνης 4/4/2013 ).

Μπορούν επίσης να καθηλώσουν και όλους όσοι υστερόβουλα εκμεταλλεύονται την απελπισία και την αηδία των πολιτών για να σπείρουν τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία, αποσκοπώντας σε σκοταδιστικά πρότυπα και ιδέες, μακράν εκτός της ελληνικής φωτεινής ιστορικής πορείας.

Επειδή οι δημοτικές στις 18 Μαΐου θα είναι εκλογές απόρριψης της μνημονιακής καταστροφής και λεηλασίας του λαού και της πατρίδας μας, μπορεί να σημάνουν νέα αρχή για την Αθήνα. Και μία καινούρια αρχή στην Αθήνα φυσικά διαχέεται σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτό η πρόταση της δημοτικής κίνησης «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» να εκλεγεί δήμαρχος ο αδέκαστος, ακομμάτιστος, δημοκράτης και πατριώτης, τ. εισαγγελέας κ. Ι. Σακκάς, πρέπει πάνδημα να υπερψηφιστεί. Διότι εγγυάται την τάξη και τη νομιμότητα, την δημοκρατία και την διαφάνεια. Πρέπει να βρεθεί στον Β’ εκλογικό γύρο ενώνοντας ΟΛΟΥΣ τους δημότες.

Φτάνει η ώρα να γίνει επανεκκίνηση της πολιτικής ζωής μας και η Αθήνα μπορεί να ξαναλάμψει, με δημοκρατία και δημιουργία, με πνεύμα και πολιτισμό, ελληνικό.

Νίκος Καραβαζάκης.                                                                                                                                                                                            9/2/2014

Κατηγορίες:Δημοτικά, Πολιτική
  1. 18/04/2014 στο 21:41

    Φίλε Νίκο, αν πιστέψουμε ότι όλα αυτά είναι ανικανότητα διαχείρισης θυμού και αδυναμία παραδοχής ότι για όλα αυτά ευθυνόμαστε (σχεδόν όλοι) με την αδιαφορία/συνενοχή μας, τότε είναι απλό θέμα να τους στείλουμε – στην φυλακή βέβαια, γιατί σπίτι κτλ θα έχουν ήδη δημευτεί – εκεί που θα έπρεπε να είναι από καιρό..

    Είναι εξαιρετικά επείγον να νιώσουμε ότι τα πραγματικά προβλήματά μας είναι αυτό που ζούμε και αυτά που σχεδιάζουν και όχι το πού τραγουδάει ο τάδε, ποιον παίκτη πήρε η τάδε ανώνυμη εταιρεία (η ποδοσφαιρική ομάδα ντε) ..
    .. η όσοι τα ασπάζονται τόσο πολύ, ας επιλέξουν να απέχουν από τα κοινά και να μην αποφασίζουν για το μέλλον μου άνθρωποι που έχουν ζόρια και όχι προβλήματα, γιατί για το τελευταίο χρειάζεται μυαλό..

    Καλή Ανάσταση
    Martin Lacetti

  2. Sotos Chantziaras
    11/02/2014 στο 15:33

    Κομματισμός ( ξανά ) = Αυτοκτονία .
    Ασφαλώς , δέν τρελλαθήκαμε .

  1. No trackbacks yet.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.