Αρχική > Πολιτική > ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΑΝΑΝ

ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΑΝΑΝ

20/02/2014

Λιλλήκας3ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΛΛΗΚΑ-

-ΛΥΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΝΟΙΕΣ ΑΝΑΝ

Για να αντιμετωπίσει τις Τουρκικές  προκλήσεις ο Πρόεδρος, επιστρατεύει τους Πατριάρχες του Σχεδίου Ανάν στη διαπραγματευτική ομάδα.

20 Φεβ. 14

Την ώρα που Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι συνεργάτες του, καλλιεργούν  κλίμα ευφορίας, ο λεγόμενος Υπουργός Εξωτερικών του ψευδοκράτους, από  τις Βρυξέλες επανέφερε όλες τις αρνητικές πρόνοιες του Σχεδίου Ανάν. Ο κ. Ναμί εισηγήθηκε, λύση που θα περιλαμβάνει παρεκκλίσεις από το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Αυτές οι παρεκκλίσεις, κατά τον κ. Ναμί, θα πρέπει να επικυρωθούν από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έτσι ώστε να καταστεί πρωτογενές δίκαιο και οι παρεκκλίσεις να είναι μόνιμες.

Για να αντιμετωπίσει αυτές τις Τουρκικές  προκλήσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, επιστρατεύει όλους τους Πατριάρχες του Σχεδίου Ανάν για να στελεχώσουν τη διαπραγματευτική μας ομάδα.

Τους ανθρώπους οι οποίοι αποδέχθηκαν το 2004, τις μόνιμες παρεκκλίσεις από το Ευρωπαϊκό κεκτημένο, στέλνοντας έτσι το μήνυμα αποδοχής  εκ των προτέρων  αυτών των παρεκκλίσεων.

Ευλόγως διερωτόμαστε: Πως θα μπορέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με αυτούς τους ανθρώπους, με αυτές τις θέσεις να διεκδικήσει, όπως δεσμεύτηκε,  κάτι καλύτερο από το Σχέδιο Ανάν;

Κατηγορίες:Πολιτική