Αρχική > Πολιτική > » ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ «

» ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ «

24/02/2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΙΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ-ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣυμμαχία Πολιτών Κύπρου

Οι πολίτες έχουν πείσμα, δημιουργικότητα  και είναι εργατικοί. Υπολείπεται η σωστή πολιτική.

24 Φεβ. 14

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης μιλά για οικονομικό θαύμα και ποντάρει στο πείσμα του λαού για την επανεκκίνηση. Δηλώσεις σαν αυτές προκαλούν τα αισθήματα του λαού καθότι, αντί ο Πρόεδρος να διαμορφώσει μιαν αναπτυξιακή πολιτική για να μπορεί ο τόπος και ο λαός να εξέλθουν από την οικονομική κρίση, μεταφέρει την ευθύνη και ποντάρει δήθεν στο πείσμα του λαού.

Η Συμμαχία Πολιτών αναφέρει πως αν ο Πρόεδρος δεν του έκοβε τα φτερά πριν ένα χρόνο με την απόφαση κουρέματος, δεν του αφαιρούσε το δικαίωμα για εργασία και τα μέσα για ανάπτυξη, εάν του προσέφερε τις σωστές προϋποθέσεις, επαρκή ρευστότητα στην αγορά και χαμηλά επιτόκια, εάν αντί να υποτάσσεται στην Τρόικα και να παραχωρεί την κυριαρχία μας σ’ αυτή, είχε το πείσμα να αντισταθεί και να διεκδικήσει τα δικαιώματα των πολιτών, τότε ο Κυπριακός λαός θα έκανε θαύματα.

Ως Συμμαχία Πολιτών θεωρούμε ότι ο λαός μας έχει διαχρονικά αποδείξει ότι διαθέτει την ευρηματικότητα, εργατικότητα, δημιουργικότητα και πείσμα για να τα καταφέρει. Στοιχεία τα οποία υπολείπεται δυστυχώς ο Πρόεδρος.

Η Κυπριακή Δημοκρατία και ο λαός χρειάζονται ένα Πρόεδρο της ανάπτυξης και όχι της κρίσης.   

Κατηγορίες:Πολιτική