Αρχική > Δημοτικά, Πολιτική > Οι Αθηναίοι με τις δικές τους δυνάμεις ανακτούν την πόλη τους.

Οι Αθηναίοι με τις δικές τους δυνάμεις ανακτούν την πόλη τους.

04/04/2014

ΣΑΚΚΑΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 7 )

Την Τετάρτη 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια πολιτική εκδήλωση για την υποψηφιότητα του κ. Ι. ΣΑΚΚΑ ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με τον συνδυασμό ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ύστερα από σύντομη προσφώνηση του κ. Ν. Καραβαζάκη, εκ μέρους του συνδυασμού, ακολούθησε η ομιλία του κ. Σακκά με τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ». Κεντρική κατάληξη της οποίας υπήρξε η έκκληση:

«Ζητάμε από τους δημότες συμπολίτες μας να αρνηθούν την κομματική σκοπιμότητα, να ενωθούν μαζί μας, να εγκαταλείψουν τα κατεστημένα κόμματα και να άρουν τα κομματικά τους εμπόδια.Υπάρχει ανάγκη τιμίων και ανιδιοτελών ανθρώπων για να βγούμε από την κρίση.»

Και η πρόσκληση:

» Τελειώνω με μια φράση του Αριστοτέλη: » Το κύριο γνώρισμα του πολίτη είναι η συμμετοχή στην απονομή της Δικαιοσύνης και στην άσκηση εξουσίας «.

Ζωηρή συμμετοχή υπήρξε στη συνέχεια με τις ερωτήσεις που διατυπώθηκαν, κρατώντας συνεχές το ενδιαφέρον και παρόντες μέχρι τέλους τους παριστάμενους δημότες.

Στο τέλος της εκδήλωσης τονίστηκε η αξία συμμετοχής των δημοτών στην ίδια την εκλογική διαδικασία, με τις υποψηφιότητές τους.

Το γραφείο Τύπου

Αθήνα 4/4/2014

Κατηγορίες:Δημοτικά, Πολιτική