Αρχική > Δημοτικά, Πολιτική > «ΑΘΗΝΑ-ΕΛΛΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ»

«ΑΘΗΝΑ-ΕΛΛΑΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΚΑΣ»

06/04/2014

Αθήνα!Η τελείως παρακμιακή διένεξη της κυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή, δεσπόζει στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Υποκαθιστά την πολιτική αντιπαράθεση με τεχνάσματα »κλειδαρότρυπας» και «κίτρινου τύπου». Απωθεί φυσιολογικά τους πολίτες από την πολιτική και διαστρέφει το νόημα της πολιτικής. Αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις άμεσες παρεμβάσεις της κομματοκρατίας στην Δικαιοσύνη, η οποία δέσμια παρακολουθεί ως παράλυτη αντί να προβεί σε αυτεπάγγελτες ενέργειές της.

Αυτή η κατάπτωση με την έσχατη κορύφωσή της, λειτουργεί απελευθερωτικά διότι τονίζει την αναξιοπιστία του συνόλου των πολιτικών-κομματικών δυνάμεων που διεκδικούν νέα πολιτική ηγεμονία στις αυτοδιοικητικές και στις ευρωεκλογές. Ωθεί στην επιλογή και ανάδειξη πολιτικών προσώπων και προτάσεων ΕΚΤΟΣ κομμάτων και ιδεολογιών, που γεννήθηκαν και σάπισαν τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο στόχος να αναγεννηθεί η πολιτική ζωή και μαζί με αυτή και η οικονομική ζωή και ολόκληρη η πατρίδα μας, ανακαταλαμβάνοντας οι δημότες την πρωτεύουσα, την Αθήνα μας από τους αποτυχημένους κομματανθρώπους, γίνεται εφικτός. Ούτε τα «χρυσά» κρύβουν την παλιά σαπίλα.

Με τις δικές μας δυνάμεις, να ξαναφτιάξουμε την Αθήνα μας, πρωτεύουσα Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης. Ο Γιάννης Σακκάς, δείχνει τον δρόμο.

Νίκος Καραβαζάκης.

Κατηγορίες:Δημοτικά, Πολιτική