Αρχική > Δημοτικά, Πολιτική > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 13 ).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ( αρ. 13 ).

18/04/2014

ΣΑΚΚ LOGO 4xr sak 1

Χθες στην ενορία του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών, με πρωτοβουλία δημοτών, πραγματοποιήθηκε συνάντησή τους και συζήτηση με τον κ. Ι. Σακκά. Από τον ίδιο και άλλα μέλη του συνδυασμού “ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” αποκαλύφθηκε με επίσημα έγγραφα πως στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα δεν υπάρχει πολεοδομικό/ρυμοτομικό σχέδιο και συνεπώς κάθε απόπειρα οικοδόμησης επί της πλατείας είναι απολύτως παράνομη και διώκεται με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η διαπίστωση αυτή προκάλεσε ικανοποίηση στους δημότες που καταταλαιπωρούνται από τα προεκλογικά τερτίπια του απερχόμενου κ. Καμίνη ( ” δυό τζαμιά σε κάθε γειτονιά” ). Μάλισταθα προχωρήσουν στις σχετικές ένδικες ενέργειες, με την εθελοντική υποστήριξη νομικών και μηχανικών του συνδυασμού μας.

Στη συνέχεια καταγγέλθηκε πως μεθοδεύεται απομάκρυνση του αστυνομικού τμήματος Αγ. Παντελεήμονα. Η πληροφορία αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων δεδομένου πως προδιαγράφει όχι μόνον περαιτέρω υποβάθμιση της κακοποιημένης περιοχής αλλά και ισχυρότατη εξάπλωση της παντοειδούς εγκληματικότητας, με ορατή την εκδοχή και περιστατικών αυτοδικίας. Ομαδικά οι δημότες κατευθύνθηκαν και διατύπωσαν τις διαμαρτυρίες και την αγωνία τους στην διοίκηση του αστυνομικού τμήματος.

Το γραφείο Τύπου ( 18/4/2014 ).

http://sakkasioannis.com/

Κατηγορίες:Δημοτικά, Πολιτική