Αρχική > Εθνικά, Κύπρος / κυπριακό > Τα γνωρίζει κανείς στη Βουλή και στην κυβέρνησή μας;

Τα γνωρίζει κανείς στη Βουλή και στην κυβέρνησή μας;

23/03/2015

Συμμαχία Πολιτών ΚύπρουΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ-ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Αυτό που σήμερα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη το διαφημίζει ως επιτυχία, όταν το πρότεινε ο Γιώργος Λιλλήκας για απεγκλωβισμό από το Μνημόνιο, τα άτομα που σήμερα κυβερνούν, τον κατηγορούσαν ως επικίνδυνο που θα ξεπουλούσε τον φυσικό μας πλούτο.

Αυτό που κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί αποκαλούσαν «αέρα κουπανιστό» θα αποφέρει έσοδα 1,4 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα!

21 Μαρ. 15

Σημερινά δημοσιεύματα  στον Τύπο μετά από τις ανακοινώσεις στο Ισραήλ για την αξιοποίηση του υποθαλάσσιου πλούτου, αναδεικνύουν την προοπτική της αξιοποίησης του Φυσικού μας Αερίου, τη μόνη κατ΄εμάς, για επανεκκίνηση της κυπριακής οικονομίας. Αυτό που κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί αποκαλούσαν «αέρα κουπανιστό» σύμφωνα με το δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, θα αποφέρει έσοδα 1,4 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα!

Η Συμμαχία Πολιτών αλλά και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Λιλλήκας από το 2012 ως υποψήφιος Πρόεδρος ανέδειξε  αυτή την προοπτική και πρότεινε την προπώληση του σε εταιρείες που ήδη είχαν επιδείξει ενδιαφέρον, ως τη διέξοδο της Κύπρου για απεγκλωβισμό από το Μνημόνιο.

Αυτό που σήμερα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη το διαφημίζει ως επιτυχία, όταν το πρότεινε ο Γιώργος Λιλλήκας, τα άτομα που σήμερα κυβερνούν, τον κατηγορούσαν ως επικίνδυνο που θα ξεπουλούσε τον φυσικό μας πλούτο.

Τρία χρόνια μετά, η Πρόταση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών υλοποιείται, αφού πρώτα η Κύπρος αφέθηκε να καταστραφεί  από το ληστρικό κούρεμα και από τις πολιτικές σκληρής λιτότητας του Μνημονίου που και υπέγραψαν και τυφλά ακολουθούν.