Αρχική > Διάφορα άλλα θέματα > » The Good News Letter! «

» The Good News Letter! «

06/01/2014
good news.grΤα πιο σημαντικά Good News του 2013:
Οι Καλές Ειδήσεις που ακολουθούν είναι μια ανασκόπηση από τα Good News που δημοσιεύσαμε το 2013. Δεν είναι όλα τα ρεπορτάζ μας και δεν είναι κατά αξιολογική σειρά -όλοι όμως όσοι αναφέρονται θα (μας) άξιζε να γίνουν τα νέα μας πρότυπα.
Η Ελλάδα μπορεί να ξαναγίνει Good News. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγάζει όποιος έρχεται σε επαφή με τους Έλληνες. Όχι αυτούς που συχνάζουν σε τηλεοπτικά δελτία και ζουν μέσα σε μια πολυτελή κλεψύδρα. Αυτούς που ανήκουν στο μεγάλο, το υγιές κομμάτι του Ελληνισμού που παράγει, επινοεί, φέρνει αποτελέσματα.
Όσοι δε γνωρίζουν ότι τα πρώτα στοιχεία που στέλνουν οι εξερευνητικές διαστημικές αποστολές φθάνουν πρώτα στον υπολογιστή ενός Έλληνα, όσοι δε γνωρίζουν ότι στην Κρήτη υπάρχουν τουλάχιστον 3 ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα τα οποία βρίσκονται μέσα στα καλύτερα του κόσμου (και τα οποία αποφέρουν στην οικονομία της Κρήτης όσο όλα τα ξενοδοχεία μαζί), όσοι δε γνωρίζουν έστω ένα όνομα Έλληνα επιστήμονα που αυτή τη στιγμή θεωρείται «γκουρού» στο πεδίο του, είναι ώρα να αλλάξουν «κανάλι». Και εφημερίδα. Να στρέψουν την προσοχή τους σε χρήσιμες, ουσιαστικές, Καλές Ειδήσεις.
Αρχίστε να παρακολουθείτε επικαιρότητα στην οποία πρωταγωνιστές είναι μόνο Έλληνες που διαπρέπουν. «Ωραίοι Δικοί» μας οι οποίοι ανοίγουν δρόμους και στους οποίους, στο εξωτερικό, ανοίγουν τις πόρτες. Αυτό προσφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα του Good News: συνεχή ενημέρωση για ό,τι καλό υπάρχει ή δημιουργείται σε αυτή τη χώρα.
Να επιβάλλει ο καθένας στον εαυτό του τις σωστές Αξίες, αυτός είναι πιο σύντομος δρόμος για να βγούμε από την κρίση.