Αρχική > Πολιτική > » Τα καυσόξυλα στα Πολιτικά Τζάκια -They delivered. «

» Τα καυσόξυλα στα Πολιτικά Τζάκια -They delivered. «

18/01/2014

Σακκάς Ι.Χειμώνιασε για τα καλά και  συμπολίτες μας μη έχοντας πόρους-χρήματα (ευρώ)  για να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης ή να καταναλώσουν ηλεκτρική ενέργεια ή φυσικό αέριο  για θέρμανση, είτε τυλίγονται σε κουβέρτες μέσα στα σπίτια τους είτε δεν έχουν κατοικία και ζουν τυλιγμένοι σε κρησφύγετα για να προφυλαχθούν από το κρύο είτε καίνε στα τζάκια τους ρυπαρά καυσόξυλα πάσης φύσεως για να ζεσταθούν ακόμη και αν υπάρχει κίνδυνος να δηλητηριασθούν από αναθυμιάσεις ή να ρυπανθεί η ατμόσφαιρα  από την κάπνα.

Εν μέσω κρίσης όμως οι έλληνες πολιτικοί-βουλευτές και υπουργοί ζεσταίνονται με τις βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις τους και τα διορισμένα στελέχη τους  ζεσταίνονται πάνω στις μίζες τους που μπόρεσαν να αρπάζουν ακόμα με εκβιασμούς κάτω από την στέγη της διαπλεκόμενης πολιτικής προστασίας τους.

Τα πολιτικά τζάκια καλά κρατούν αφού η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών  σαν καυσόξυλα παραδόθηκε στα τζάκια τους. Tους δίνει ζέστη και θαλπωρή μέσα στο Χειμώνα. Η ληστρική-φορολογική τυραννική  επίθεση των πολιτικών τζακιών  πάνω στην αξιοπρέπεια των ελλήνων  πολιτών συνεχίζεται και θα συνεχισθεί. Τα συνταγματικά δικαιώματα των ελλήνων θα συνεχίσουν να καίγονται σαν καυσόξυλα στα τζάκια των κατεστημένων πολιτικών γιατί έτσι το θέλησε η συμπράξασα πλειοψηφία του ελληνικού λαού ( πλειοψηφία εξαπατημένη με υποσχέσεις ή άλλως και εκβιαζόμενη με πολιτικάντικα επιχειρήματα. ή …ή….).  Η νομιμοποίηση της χειμωνιάτικης φωτιάς.  Κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Αυτό αποτελεί απόφθεγμα της σοφίας του ελληνικού λαού. Όμως τα πολιτικά τζάκια (δεξιά και αριστερά) θέλουν και το φαγητό τους. Για αυτό ο λαός έχει και το άλλο απόφθεγμα: «αριστεροί και δεξιοί είναι ίδιοι στο φαϊ». Μόνο που το φαϊ τους είναι ο λαός ως  θύμα τους στα παμπόνηρα σχέδια τους. Η σύμπραξη αριστερών και δεξιών πολιτικών εξηγεί γιατί σήμερα εν μέσω κρίσης τα πολιτικά τζάκια ζεσταίνονται καλά και τρώνε καλά συνεργαζόμενα σε κοινά σημεία για τη «διοίκηση της χώρας».  Άλλοι έλληνες πολίτες είναι τα καυσόξυλά τους και άλλοι το φαϊ τους.. Ο λαός νομίζει ότι ζεσταίνεται με εισαγόμενη ανάπτυξη κοντά στα πολιτικά τζάκια με παραμύθια της διαπλεκόμενης πολιτικής-κομματικής δυναστείας. Μέσα από το παραμύθιασμα έρχεται και η απραξία και ο ύπνος του λαού.  Υπάρχει φωνή λαού;

Ι. Σακκάς.

Κατηγορίες:Πολιτική